Foto: Kadrs no video
Pēc vairāku gadu pauzes kanālā TV3 atgriezies klasisks humora šovs "Nu, nopietni?" ar savulaik jau citos šovos tik iecienītajām "Saeimas sarunām". Raidījums ēterā skatāms no septembra vidus, un viens skečs jau vareni "izšāvis", proti, saruna starp diviem partijas "Latvija pirmajā vietā" (LPV) deputātiem vietnē "TikTok" guvusi jau gandrīz 100 tūkstošus skatījumu.

Amizantā saruna starp Saeimas deputātiem Ramonu Petraviču un Ričardu Šleseru sajūsminājusi daudzus – izskatīgais politiķis maigi vēršas pie tikpat izskatīgās kolēģes ar frāzi, ka viņa ir "kā svaigs pavasara ziediņš kartupeļu vagā" un ka "tēva čomiem" varētu patikt. Sarunbiedri vienojas, ka Petraviča ir precētas dāmas statusā, taču "precēts jau nav miris!" Lai tik uzraksta viņai...

View this post on Instagram

A post shared by TV3 (@tv3_latvia)

Asprātīgais skečs vietnē "Instagram" bauda mazāku popularitāti, taču jauniešu vidū tik populārajā "TikTok" platformā tas kļuvis par īstenu hitu. "Smalki un eleganti," tiktokā komentē kāds Rolands.

Jāpiebilst, ka Saeimas sarunu žanrs kādreiz tik iecienītajā humora šovā "Savādi gan" allaž baudīja skatītāju pielūgsmi, un nu šie skeči atgriezušies TV3 ēterā. Jaunā šova komandas kodolu veido vairāki pieredzējuši jokotāji – Baiba Sipeniece-Gavare, Valters Krauze, Rūdolfs Kugrēns un arī Māra Sleja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!