Foto: Privātais arhīvs
Aprīļa pēdējās dienās laulības ostā iestūrējis uzņēmēja Aināra Šlesera un viņa kundzes Ineses 25 gadus vecais dēls Ričards. Viņš par sievu apņēmis 22 gadus veco ventspilnieci Danu Molotanovu, šodien raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Jaunais puisis savu mīļoto meiteni bildinājis šā gada 28. februārī un dažus mēnešus vēlāk Svētās Ģertrūdes baznīcā svinētas kāzas. Trīs dienas pirms lielā notikuma abi noslēguši laulību līgumu par visas mantas šķirtību.

Jaunais vīrs ir diplomēts kinorežisors, kurš studējis Lielbritānijā. Savukārt Dana Molotanova ir Ņujorkā studējusi sabiedrisko attiecību speciāliste un mūziķe, viņa spēlē flautu un saksofonu, vēsta žurnāls. Līdzīgi kā jaunā vīra vecāki, arī jaunlaulātie ir kristieši. Sieva pieņēmusi vīra uzvārdu un nu godājama par Danu Šleseri.

Ričards Šlesers ir otrs vecākais dēls no kopumā pieciem bērniem ģimenē, puisis šā gada sākumā nosvinēja savu 25. dzimšanas dienu.

Šleseru vecākais dēls – 28 gadus vecais Edvards – jau ilgāku laiku ir kopā ar blogeri un politiķu palīdzi Beatu Jonīti, taču viņi par kāzu plāniem vēl nav ziņojuši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!