Foto: Shutterstock
Pirms trim dienām sanāca sēdēt pieturā, bija krekliņš, kas rāvās uz augšu, tāpēc, pārnākot mājās, bija tāda kā stīvuma sajūta mugurā. Mēģināju sasildīt, uz nakti jau trešo dienu smērēju terpentīna ziedi, bet mugura turpina sāpēt. Sāp labajā pusē, kādu centimetru zem vidukļa līnijas. Nav stipras sāpes, sēžot noteiktās pozās nesāp vispār, bet citādāk visu laiku tāds neliels diskomforts. Cik ilgi man vajadzētu gaidīt, kamēr sāpes pāriet, vai labāk negaidīt nemaz un iet pie ārsta?
Atbild "Veselības salons 888"

Labdien! Pēc Jūsu apraksta varētu būt problēmas ne tikai ar muguru, bet arī ar uroģenitālo traktu, tāpēc dodieties pie ārsta, lai noskaidrotu sāpju iemeslu.

Atbild Anda Kariņa, ģimenes ārsts, Kariņas A. ģimenes ārsta prakse

Labdien! Iespējams tas ir muskulatūras spazmas un lietojot nesteroīdos pretiekaisuma līdzekļus lokāli vai perorāli problēma atrisināsies. Tomēr precīzu diagnozi uzstādīt var tikai ārsts. Ja nedēļas laikā nekļūst labāk dodieties pie ārsta.

Lasītāju ievērībai: Lai saņemtu speciālista e-konsultāciju, lūdzu, nosūti savu jautājumu uz e-pasta adresi: sieviete@delfi.lv. Redakcija patur tiesības rediģēt tekstu. Speciālistu ieteikumiem ir tikai izglītojošs raksturs, un tie nevar aizstāt speciālista konsultāciju klātienē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!