Foto: Shutterstock
Janvāra sākumā Skotijā dzīvojošā Džesija Gallena kļuva par valsts vecāko iedzīvotāju, viņai apritot 109 gadiem. Kā Džesija atklājusi medijiem, viņas ilgā mūža noslēpums ir veselīgas brokastis, ik rītu apēdot putru, kā arī regulāras fiziskās aktivitātes, vēstī "Women's Health".

Tāpat Džesija nākusi klajā ar vēl kādu interesantu faktu: "Ļoti iespējams, mana ilgā mūža un labās veselības iemesls ir arī turēšanās no vīriešiem pa gabalu. Es nekad neesmu bijusi precējusies. Manuprāt, viņi vienkārši nav to problēmu, ko sagādā sievietēm, vērti."

Kā joko Džesija, tieši šis paņēmiens sievietei ļāvis sevi pasargāt no stresa, negatīvām emocijām un pārdzīvojumiem, kas, kā zināms, ir lielākie kaitnieki mūsu veselībai un, attiecīgi, arī dzīves kvalitātei un ilgumam.

Savukārt Džesijas draugi, ar kuriem viņa pavada kopā laiku pansionātākundzi raksturo kā apbrīnojami enerģisku, dzīvespriecīgu un zinātkāru sievieti, kura, neraugoties uz cienījamo gadu skaitu, joprojām ir saglabājusi interesi par visu nezināmo un labprāt apgūst ko jaunu.

Džesijas fotogrāfijas iespējams aplūkot šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!