Foto: PantherMedia/Scanpix
Janvārī sporta zālēs un grupu nodarbībās vērojams vislielākais cilvēku pieplūdums, ko skaidro ikgadējā apņemšanās ar gada pirmo mēnesi sākt jaunu dzīvi. Bet kā ar to cīnīties rūdītiem sporta zāles apmeklētājiem, ko "jauniņie", iespējams, kaitina? Četrus padomus piedāvā "Women's Health".

Dodies uz sporta zāli rīta agrumā

Lai izvairītos no cilvēku pūļiem, dodies uz sporta zāli no rītiem, ja tas iespējams. Visticamāk, ka cilvēki, kas apņēmušies jaunajā gadā sportot, nav uzstādījuši sev vēl vienu mērķi – sākt celties agrāk.

Vingro mājās

Nav noslēpums, ka lielisku fizisko formu iespējams iegūt arī mājās. Atrodi sev piemērotāko treniņu programmu un veic fiziskās aktivitātes, izvairoties no pūļa un zālē esošā bezgaisa.

Dodies uz sporta zāli vakaros

Ja neesi agrais putniņš, kā arī vingrošana mājās neatbilst tavai gaumei, apmeklē zāli vēlu vakarā. Tas tavai veselībai nekaitēs, ja vien pēc treniņa varēsi pienācīgi izgulēties.

Esi saprotoša un apbruņojies ar pacietību

Ņem vērā, ka ikviens sākums ir grūts un sporta zāli tikko apmeklēt uzsākušajiem cilvēkiem ir nepieciešama motivācija, kas palīdzēs pārvarēt sākotnējo nedrošību. Bez tam, jau februārī cilvēku pūlis, visticamāk, būs kļuvis uz pusi mazāks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!