Foto: Shutterstock

Kurš gan nevēlētos omulīgu dzīvokli vai pat māju saulainajā Itālijā vai Spānijas piekrastē! Ja pirms pāris gadu desmitiem par to varēja tikai sapņot, tagad šis sapnis ir pat īstenojams.

Pēdējos pāris gados ir vērojams īsts bums – Baltijas valstu iedzīvotāji masveidā iegādājas nekustamos īpašumus siltajās zemēs. Tomēr iegādes procesā ir daudzas nianses, par kurām lielākā daļa pat nenojauš.

Pirms dažām desmitgadēm tikai bagātākie iedzīvotāji varēja atļauties iegādāties dzīvokli vai vasarnīcu Spānijā un Itālijā. Taču tagad situācija attiecībā uz nekustamajiem īpašumiem Eiropas dienvidu valstīs ir mainījusies. Speciālisti atzīst, ka pēdējo gadu laikā interesentu skaits ir pieaudzis vairākas reizes. Pirmkārt viņi meklē, kurp varētu aizbēgt no mainīgā Baltijas klimata.

Lai labāk izprastu, kā un ar kādiem nosacījumiem var iegādāties nekustamo īpašumu Eiropas dienvidos, mēs lūdzām ekspertus no Itālijas un Spānijas sniegt dažus svarīgus padomus, kā arī pastāstīt par niansēm un iespējamām kļūmēm, kas var būt izšķirošas sapņu mājokļa iegādes procesā.

Simtgadīgs līgums no arhīva pagrabiem

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!