Foto: Vida Press

Par gaumi, protams, nestrīdas, it īpaši, apspriežot 195 miljonus dolāru vērtu villu Beverlīhilzas smalkākajā rajonā. Aplūko All Over Press uzņemtos fotoattēlus un izlem, vai tu vēlētos būt Palazzo di Amore jaunais saimnieks.

Milzīgā divstāvu ēka, kuras dzīvojamā platība ir 5000 kvadrātmetri, atrodas gleznaina pakalna virsotnē vienā no prestižākajiem Beverlīhilzas rajoniem, un no tās paveras neatkārtojams skats uz tuvako apkārtni. Māju ieskauj 10 hektārus plašs zemes īpašums.

Līdz Palazzo di Amore var nokļūt, mērojot ceļu pa 400 metrus garu, romantisku aleju. Mājā ir 12 guļamistabas un 23 vannas istabas. Blakus villai ir baseins ar ūdenskritumu un tenisa korts. Mājā ir izvietoti arī divi vīna pagrabi, kuros var uzglabāt 13 000 pudeles vīna. Turklāt ēkā arodas arī savs kinoteātris ar 50 skatītāju vietām un svinību zāle, kura var uzņemt pat 250 viesus. 

Piemājas autostāvvietā atradīsies vieta 150 mašīnām, bez tam mājai ir arī garāža, kurā ietilpst 27 spēkrati.

Palazzo di Amore ir lielākā privātmāja, kura šobrīd ASV ir pieejama publiskajā tirgū. Ja villu tiešām izdosies pārdot par prasīto cenu, tad tās pašreizējais īpašnieks, miljardieris Džefs Grīns varēs uzskatīt, ka ir noslēdzis izdevīgu darījumu. Viņš īpašumu savulaik iegādājās par 35 miljoniem dolāru un ieguldīja tajā vēl 25 miljonus.

Foto: Palazzo di Amore

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!