Foto: City24.lv

Pastaigājoties pa Jūrmalas klusajām, mierīgajām ieliņām, var redzēt bezgala daudz skaistu īpašumu. Nereti privātmāju ārējais izskats ir tik interesants un pievilcīgs, ka neviļus prātā rodas jautājums, kā varētu izskatīties šo īpašumu iekštelpas. Vadošais nekustamo īpašumu portāls City24.lv piedāvā "pavērt priekškaru" un ielūkoties, kas slēpjas aiz grandiozo privātmāju fasādēm.

Asaros, Rūsiņa ielā, vien 200 metru attālumā no jūras atrodas ekskluzīvs īpašums, kas ir vienlīdz skaists gan no ārpuses, gan iekšpuses. Vairāk kā 900 kvadrātmetru lielajā dzīvojamā mājā ir desmit istabas (galvenajā guļamistabā ir džakuzi), viesistaba ar kamīnu, bibliotēka, kā arī atpūtas komplekss ar pirti un peldbaseinu, kur relaksēties garajos un tumšajos rudens un ziemas vakaros. Šīs burvīgās mājas iekštelpas, pateicoties lielajiem logiem, koka apdarei, mēbelēm, prasmīgi izvietotajiem gaismas ķermeņiem un iekārtojumam, rada patiesi eleganta mājokļa iespaidu.

Plašāka informācija par īpašumu un foto: City24.lv

Kā no pasakām izkāpusi, šķiet, ir izsmalcinātā un plašā privātmāja Bulduru prospektā. Skaistā, apzaļumotā teritorijā esošā māja ir mājīguma un omulības iemiesojums, un tās neparastais, nedaudz senatnīgais interjers katrā mājas telpā rada īpašu auru. Mājas iekštelpu interjers ir pārdomāts līdz pat sīkākajai detaļai – tajā ir veclaicīgas mēbeles, interesantas griestu lampas, dažādi ornamenti un grebumi griestos, sienās un citur, kā arī katras telpas dizainam atbilstoši dekori.

Plašāka informācija par īpašumu un foto: City24.lv

Gandrīz aristokrātiskas ir kādas Lielupē esoša īpašuma iekštelpas. Mirdzošas lustras, iespaidīgas kolonnas, pašiem savs vīna pagrabs, izsmalcinātas arkas, burvīgas terases, mūzikas istaba, ornamenti, pagalms ar izeju uz jūru – šķiet, šajā mājā ir viss nepieciešamais, lai ikviens kaut uz mirkli spētu justies kā pasaules valdnieks. Tajā pašā laikā īpašums ir aprīkots ar modernām tehnoloģijām, piemēram, Wi-Fi visā teritorijā, saules baterijām, kas nozīmē, ka tajā ir nodrošinātas visas ērtības, kas nepieciešamas mūsdienu cilvēka ērtai dzīvošanai.

Plašāka informācija par īpašumu un foto: City24.lv

Klusajā Blaumaņa ielā, pasakainā vietā priežu meža ielokā atrodas ēka – kultūrvēsturisks piemineklis. Šobrīd māja, saglabājot maksimāli daudz oriģinālo arhitektūras detaļu, ir restaurēta. Tikpat skaistas, kā īpašuma fasāde, ir arī ēkas iekštelpas, kuras dizaineri centušies iekārtojuši atbilstoši mājas ārējam izskatam. Lustras, koka mēbeles, ērtie dīvāni un dažādas citas sīkas detaļas rada askētisku, tomēr tajā pašā laikā mājīgu un romantisku noskaņu.

Plašāka informācija par īpašumu un foto: City24.lv

Klusā vietā blakus jūrai, Jaundubultos, no ekskluzīviem materiāliem uzbūvēta kvalitatīva koka māja. Gluži tāpat kā fasāde, arī ēkas iekštelpu sienas un griesti ir baltā krāsā, tādējādi istabām piešķirot eleganci un radot tajās tīrības un svaiguma sajūtu. Turklāt, pats labākais, ka šādā it kā atturīgā un askētiskā interjerā mājas saimnieks varētu rotaļāties ar krāsām un dekoriem, piešķirot mājoklim savas personības šarmu.

Plašāka informācija par īpašumu un foto: City24.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!