Ikvienam no mums laiku pa laikam patīk pasapņot par to, kāda būtu mūsu ideālā māja un kā tā atšķirtos no visām citām. Lai smeltos iedvesmu, nekustamo īpašumu portāls City24.lv piedāvā ieskatīties dažādos ekskluzīvos īpašumos, kas atrodas Rīgā. Katram no mājokļiem piemīt sava "odziņa", kas to padara unikālu un atšķir no jebkura cita dzīvokļa. Piemēram, ainava, kas paveras pa logu, interesanti interjera risinājumi vai vēl kas cits.

Pašā Rīgas centrā, Skolas ielā, atrodas neparasts četristabu dzīvoklis, par kuru var teikt – kuram katram tāda nav. Šis mājoklis ir ekskluzīvs dažādo tekstūru, krāsu un formu kombināciju, kā arī interesanto interjera elementu dēļ. Piemēram, kā vienu no tādiem var minēt uz viena no diviem kamīniem nolikto nelielo statujiņu, kas atgādina slavenā itāļu mākslinieka Mikelandželo “Dāvida” galvu. Šis un dažādi citi elementi rada sajūtu, ka šajā mājoklī draudzīgi sadzīvo gan pagātne, gan tagadne.

Plašāka informācija par īpašumu un foto: City24.lv

Plašais DE-LUXE klases dzīvoklis, kas atrodas Šampēterī, interjera elementu ziņā ir piezemētāks, tomēr tajā pašā laikā tas ir elegants un pārdomāts. Šajā ar gaumi iekārtotajā rezidencē, kurā ir A-klases tehnika un iebūvētas mēbeles, valda izsmalcinātība un šiks. Tomēr viena no lielākajām vērtībām ir neatkārtojamā ainava, kas paveras no dzīvokļa logiem un plašās terases. Proti, cilvēks, kurš izlems šajā rezidencē iekārtot savu ģimenes ligzdiņu, ik dienas varēs baudīt panorāmas skatu uz pilsētu un pie apvāršņa redzēt Baltijas jūru.

Plašāka informācija par īpašumu un foto: City24.lv

Vecrīgas sirdī, tieši pretī Svētā Pētera baznīcai, atrodas burvīgs un kvalitatīvi iekārtots trīsistabu dzīvoklis ar eksluzīvām dizaina mēbelēm no Itālijas.Šo luksa klases mājokli tā saimnieks remontēja pats sev, tāpēc tiem, kuri to izvēlēsies par savu jauno mājvietu, varēs sajust personīgu pieskārienu, kā arī baudīt augstāko kvalitāti. Elagantais dzīvoklis izceļas ne vien ar skaisto iekārtojumu, bet arī ar to, ka tajā griestu augstums ir 3,4 metri.

Plašāka informācija par īpašumu un foto: City24.lv

Ekstravagance, kontrasti un neparasti risinājumi – šos trīs apzīmējumus varētu piedēvēt kādam eksluzīvam divstāvu dzīvoklim Imantā, Rīgā. Gaišā mājokļa interjerā dominē melna, balta un sarkana krāsa, bet harmoniju rada neparastās, ar LED gaismām pildītās dekorācijas. Piemēram, izgaismota, balta sievietes statuja un ģeometriskie elementi pie kāpnēm, kas uz sienas rada elegantas gaismas rotaļas.

Plašāka informācija par īpašumu un foto: City24.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!