Foto: Vida Press
Ja Latvijā ne viens vien kāro pēc īpašuma jūras krastā, tad otrpus okeānam tikai turīgākie var īstenot sapni par savu māju Malibu piekrastē. Dažas smalko aprindu mājas vari aplūkot pat neceļojot uz tālajām zemēm, jo ''Tava Māja'' stāstu kolekcijā ir ne viens vien Malibu šedevrs.

Šo stāstu varoņi – mājas Malibu – pieder visai priviliģētu aprindu ļaudīm. Par to liecina baisi lielie cipari pie īpašumu vērtības naudas izteiksmē. Ikviens, kurš ierindojies šo stāstu kolekcijā, šķīries no vairākiem miljoniem, lai varētu baudīt ekskluzīvo dzīvi okeāna piekrastē.

Kā nu kurš licis lietā savu bagātību, var vērtēt, iepazīstoties ar katru no šiem stāstiem, taču nebūt nav tā, ka visas mājas ir vienādas. Vienam galvenais ir baseins zem klajas debess, cits interjeru veidojis ļoti atturīgu, turpretim vēl kādam omulība bijusi svarīgākais priekšnosacījums. Aplūkojot šikos Malibu namus, var arī novērtēt, kādas ekstras vien nav pieejamas luksusa dzīvei – personīgie spa, milzu bibliotēkas, biljarda un kinozāles, bet pāri visam tomēr izceļas milzīgie logi, aiz kuriem paveras iespaidīgie skati uz okeānu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!