Foto: Shutterstock
Dzīve bez viedtālruņa nu šķiet teju neiedomājama, tomēr, lai tā lietošana neaprobežotos vien ar ēdiena fotografēšanu un nemitīgu "Instagram" pārlūkošanu, iepazīsties ar mūsu apkopotajām aplikācijām, kas lieti noderēs veselīgāka dzīvesveida ieviešanā vai jau esošo paradumu nostiprināšanā gan sportā, gan atpūtā!

Sleep Pillow Sounds

Aplikāciju iecienījuši vairāk nekā pieci miljoni lietotāju, tai solot veicināt iemigšanu un nodrošināt dziļāku miegu. Aplikācijas darbības princips ir pavisam vienkāršs – izvēlies skaņas, kuru pavadībā vēlies iemigt, piemēram, jūras šalkas vai putnu čalas, un ļauj tām sevi ieaijāt!

Run Keeper Pro

Multifunkcionālā aplikācija noderēs gan sportistiem – iesācējiem, gan pārliecinātiem fanātiem. Darbības princips līdzīgs populārajai aplikācijai "Endomondo", kas ļauj fiksēt noieto, noskrieto vai nobraukto distanci, tās laiku, kaloriju patēriņu un citas nianses, kā arī salīdzināt to ar vēlākiem treniņiem.

Fooducate

Šī aplikācija nodrošina ko vairāk par kaloriju fiksēšanu. Skenējot produkta svītru kodu, uzzināsi arī tā sastāvu un uzturvērtību.

Turklāt, ja produkts nebūs figūrai draudzīgs, aplikācija piedāvās dažādas ēdienu alternatīvas tad, ja vēlies uzņemt vairāk olbaltumvielu, samazināt tauku saturu vai kā citādi koriģēt savu ēdienkarti.

Ultratimer

Ar šīs aplikācijas palīdzību treniņa laikā varēsi noteikt intervālus, kuru laikā trenēties ar pilnu jaudu vai enerģijas taupīšanas režīmā, atbilstoši savas fiziskās sagatavotības līmenī. Rezultātā nodarbība būs efektīvāka, kā arī veselībai draudzīgāka.

Nap

NASA pētnieki pagalvi, ka 26 minūtes ir ideālais snaudas ilgums, lai cilvēks pēc tās mostos atpūties un mundrs. Šai sakarā aplikācija "Nap", lietota kopā ar austiņām, pārraida skaņas, kas veicina enerģijas atjaunošanos un pēc 26 minūtēm liek dabiskā veidā pamosties, nejūtot miegainību. Kā apgalvo aplikācijas lietotāji, tā patiešām strādā!

Nike Training Club

Tie, kuru ikdiena paiet ceļojot, nu var atvadīties no aizbildinājumiem par grūtībām atrast laiku un vietu fiziskām aktivitātēm, esot svešā valstī. Aplikācija piedāvā 100 dažādus sporta nodarbību veidus, kas variē gan intensitātes un laika, gan iespējama ekipējuma vai citu nianšu ziņā. Rezultātā vari nodoties sportiskām aktivitātēm jebkur un nejusties vainīga par izlaistajām sporta nodarbībām.

Runtastic Six-Pack Abs

Aplikācijā apkopoti dažādi treniņi un populārākās fitnesa programmas, piemēram, "10-Week Six-Pack Plan", "The 7-Minute Workout", "Insanity", "Shape Up" un citas. Izvēlies savu avatāru, kas nodarbosies ar konkrētajām aktivitātēm līdz ar tevi, viņa ķermenī tiekot izgaismotām konkrētajām muskuļu grupām, kas tiek trenētas, kā arī fiksējot kaloriju patēriņu.

Acupressure

Samazini muskuļu saspringumu, novērs galvassāpes un veicini asinsriti, izmantojot zināšanas akupunktūrā jeb norādes, ko tev "pateiks" priekšā aplikācija, saņemot konkrētas sūdzības par sāpēm un citām kaitēm, kas traucē tavai labsajūtai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!