Foto: Publicitātes foto
Līdzās spogulītim, makam un lūpu krāsai mūsu rokassomiņās ir atrodams arī viedtelefons. Tas ir gan draugs, gan gids, palīgs bērnu audzināšanā un padomdevējs, tāpēc ir loģiski, ka tas tiek piepildīts ar saturu un lietām, kas atvieglo ikdienu gan tev, gan ģimenei un atbilst tieši savas saimnieces interesēm. Pašlaik viedtelefons vairs nav luksusa prece, bet gan nepieciešamība un sievietes saspringtās ikdienas palīgs, kad jāpaveic gan darba uzdevumi, gan mājas darbi, jāpieskata bērni un vēl jāpaspēj izklaidēties — viedtelefonā var atrast ko noderīgu nu jau pilnīgi visām dzīves situācijām.

Aplikācijas tieši sievietēm

Drošības sajūta sievietei ir daļa no laimīgas ikdienas dzīves, tāpēc noteikti ir vērts lejupielādēt aplikācijas, kas pasargās gan pašu, gan  arī bērnus. Piemēram, viena no tādām ir Circle of 6, kas paredz pievienot sešus cilvēkus no kontaktu saraksta, kam briesmu brīdī tiek nosūtīts ziņojums par tavu atrašanās vietu, tikai noklikšķinot uz attiecīgās ikonas. Savukārt bērnu un citu mīļo drošības nodrošināšanai noderēs Life360 family locator, kas ir lieliska aplikācija, lai zinātu, kur ģimenes locekļi atrodas, un otrādi - viņi zinātu, kur esi tu. Zinot, ka ar mīļajiem viss ir kārtībā, sirds būs mierīgāka.

Tāpat sievietes mobilajā telefonā noderēs arī aplikācija kaloriju skaita kontrolei, piemēram, MyFitnessPal, Healthifyme, vai atpūtas plānošanai kopā ar ģimeni - Latvia.Travel.

Palīgs laimīgas ģimenes dzīvē varētu būt arī gatavošanas un recepšu krājumu aplikācijas, kur atrodams, kā pagatavot pilnīgi jebko - BigOven, Jamie's Recipes un citas.

Palīgs bērnu audzināšanā

Viedtelefons mūsdienās ļoti atvieglo arī bērnu audzināšanu. Ja arī atvasei tāds ir, varēsi gan biežāk sazināties un palīdzēt bērnam dažādās situācijās, gan kontrolēt viņa drošību, atrašanās vietu un mācību sekmes, izmantojot, piemēram, E-klase aplikāciju. Jāpiebilst, ka arī mācību un intelektuālās aplikācijas bezmaksas vai par simbolisku samaksu pieejamas ļoti plašā klāstā, piemēram, matemātiku apgūt var palīdzēt Latvijā izstrādātā aplikācija Gudrinieks vai O' Smart Games. Izmantojot šos resursus, varēsi kopā ar bērnu atraktīvā veidā apgūt nepieciešamās zināšanas viedtelefonā, jebkurā vietā un laikā.

Tāpat visur līdzi ņemtais telefons dos iespēju iemūžināt svarīgākos mirkļus jūsu visu dzīvē, jo, kā zināms, pēc kāda laika lielākoties atceramies tikai to, kas iemūžināts fotogrāfijās vai video. Pašlaik viedtelefonu fotokameras un aplikācijas fotogrāfiju apstrādei noteikti ļaus to izdarīt kvalitatīvi un skaisti, bet glabāt attēlus vai video visiem visērtāk būs mākonī, izmantojot dropbox vai kādu citu vietni.

Droši un izdevīgi

Tikpat svarīgi vienmēr būt informētai par bērna viedtelefona lietošanas paradumiem. Līdzīgi kā mājas datorā, arī viedtelefonā vecāki spēj kontrolēt, kādus resursus viņu bērni izmanto un kā pavada laiku internetā. Izmantojot tādu aplikāciju kā Android Parental Control, varēsi sekot līdzi savu bērnu apskatītajam saturam un telefona lietošanas paradumiem. Līdz ar to nav jāuztraucas, ka tavs bērns var ieraudzīt ko tādu, ko nevēlies, vai ka bērns pavada pārāk daudz laika, spēlējot spēles, jo pati tam laikus spēsi pievērst uzmanību.

Turklāt bērna pirmajam viedtelefonam nebūt nav jābūt dārgam vai ekskluzīvam - pašlaik veikalu piedāvājumā ir telefoni, kas ikdienā nepieciešamās, tostarp visas iepriekš minētās funkcijas, ļoti labi pildīs arī cenas ziņā pieejamāki viedtelefoni, kā, piemēram, Samsung Galaxy Young 2, kas šobrīd pie Zelta Zivtiņas maksās vien 2,49 EUR mēnesī*. Tas ir stilīgs, kompakts un jaudīgs, ar skarienjutigu ekrānu. Samsung Galaxy Young 2 būs lieliska dāvana bērnam uz 1. septembri, uzsākot skolas gaitas, bet mammai tas būs vēl papildu līdzeklis kā parūpēties savu skolnieku un sagādāt jums abiem daudz patīkamu un neaizmirstamu brīžu.

* Piedāvājums spēkā, slēdzot līgumu uz 24 mēnešiem ar obligāto papildināšanu vismaz EUR 3,99 apmērā, pirmā iemaksa par ierīci EUR 0. Akcijas laiks 11.08. - 30.09., vai kamēr prece pieejama. Citi noteikumi www.zeltazivtina.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!