Foto: Shutterstock
Neīstajā brīdī izirušas zeķubikses, kleitai pielipušas suņa spalvas un krūštura lences, kas spītīgi slīd nost no pleciem... Par laimi, katrai mazajai modes katostrofai ir risinājums, un septiņus populārākos "nelaimes gadījumu" risinājumus piedāvā arī "Cosmopolitan" stila eksperti.

Tu nobrāzi kurpi

Ja esi nobrāzusi vai noskrāpējusi kurpes virsmu, atstājot traipu, švīku tomēr ir iespējams likvidēt – ādas apavus vari notīrīt ar zobupastu, zamša – "izķemmējot" virsmu, suku velkot vienā virzienā, līdz švīka pazūd, savukārt lakotus apavus vari nospodrināt ar vazelīnu, bet kedas tīri ar sodu, kas iztīrīs pat noturīgākos traipus.

Atirusi vīle

Lai īslaicīgi labotu atirušās vīles radīto defektu, salīmē to ar abpusējo skoču vai saimniecībā izmantoto līmlenti, līdz varēsi apģērbu sašūt.

Tu iesēdies vai iekāpi košļenē

Košļenes, kas pielipušas iemīļotajiem apaviem vai apģērbam, no tiesas ir kaitinošas, tomēr, par laimi, viegli notīrāmas. Vien noberz tās ar ledu, liekot gumijai sasalt, un pēc tam nokasi!

Tevi klāj mājdzīvnieka spalvas

Lai notīrītu dzīvnieka spalvas no apģērba, kad pie rokas nav tā tīrāmā rullīša, aptin ap plaukstu platu lentu un noberz apģērbu šādi. Spalvām vajadzētu pieķerties lentai!

Uzrautas zeķubikses

Ja esi izrāvusi diegu no zeķubiksēm, nolako bojāto vietu ar caurspīdīgu nagu lauku, neļaujot zeķubiksēm kādā brīdī izirt!

Tulznas

Lai apavi neveidotu tulznas, kad valkā ciešas kurpes, nozied papēžus ar krēmveida vai želejveida dezodorantu! Tas radīs slīdīgu virsmu un novērsīs rīvēšanos!

Redzamas krūštura lences

Lai nošļukušas krūštura lencītes neradītu vulgāru un nevīžīgu izskatu, saņem tās ar drošības adatu uz muguras!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!