Foto: Shutterstock

Ir klāt kārtējais pagrieziena punkts, kad dienas sāks palikt gaišākas un naktis īsākas -, ziemas saulgrieži. Astroloģijā šo laiku izmanto, lai prognozētu nākotni. Ziemas saulgrieži ir astroloģiskā gada ceturtais – noslēdzošais posms. Planētu izvietojumu skaidro sertificēta astroloģe Indra Saukāne (Biznesastro.lv).

Pēc Latvijas laika Saule ieiet Mežāža zvaigznājā un ziemas saulgriežu norādes nofiksējas 22. decembrī plkst. 6:48. Aplūkosim 2015. gada ziemas saulgriežu astroloģisko karti un tās dotās norādes nākamajam ceturksnim!

Lai arī pastāv vairākas konfliktējošas norādes, tomēr debesīs nofiksējas skaista figūra, ko dēvē par "buru". Laiks, kad ir gan veiksme, gan spriedzīte. Planētu izvietojums Ūdens un Zemes stihijās norāda, ka materiālais faktors un dzīves praktiskā puse gūs virsroku. Kopējā enerģētika dod impulsu uz aktivitāti un tieksmi panākt nospraustos mērķus.

Individuālā līmenī vēlams pievērsties savām vēlmēm, būt optimistiskiem. Strukturējiet savas vēlmes plānveidā uz papīra - jo šis ir "programmēšanas" laiks.

Visa centrā ir debates par sabiedriskajiem procesiem un sabiedriskās aktivitātes. Nogurušajiem ir iespēja atpūsties, pievēršoties mākslas, spa un citām relaksējošām nodarbēm.

Saturns Strēlniekā un ziemas saulgriežu kartes 1. mājā var palēnināt procesus. Šis ir prioritāšu izvērtēšanas laiks. Jāuzmanās no sakāpināta pašvērtējuma, bet arī paškritika var traucēt virzīties uz priekšu.

Saulgriežu kartē Mēness atrodas Vērša zīmē 5. mājā, kas norāda uz izteiktu vēlmi pēc drošības, miera, materiālās stabilitātes, vēlmes būt komfortā un svinēt dzīvi, – pretstatā Venērai Skorpionā uz 12. mājas virsotnes: tai raksturīgs nemiers, vēlme pēc intensīvas jūtu dzīves. Izeja meklējama darbā (soli pa solim), paļaujoties uz visa labā izdošanos vai arī savā prātā apsverot sava potenciāla iespējas.

Priekšplānā izvirzās diskusijas par pieņemto valsts budžetu. Attiecību skaidrošana par "taisnīgumu" finanšu izlietošanas jautājumos. Valdības un līderu rīcība izraisīs iekaršanu. Neadekvāta "budžeta" plānošana var novest pie dzīves pamatu zaudēšanas.

Individuālā līmenī vēlams pievērsties savām vēlmēm, būt optimistiskiem. Strukturējiet savas vēlmes plānveidā uz papīra - jo šis ir "programmēšanas" laiks. Ja koncentrēsieties uz netaisnībām, tad būtiski palielināsiet tās. Vienlaikus esiet pragmatiski – nereāli mērķi var radīt tikai lieku nervozitāti un "izdegšanu". Savā saziņā un runā tiecieties saskatīt pozitīvo, un jautājumi atrisināsies paši no sevis.

Kopumā daudz diskusiju, daudz dažādu veidu risinājumam – "bura" vadīs mūs cauri turpmākajiem trim mēnešiem.

Lai mierīgs prāts un bagātīgs svētku laiks!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!