Foto: Publicitātes foto
Par tik aizraujošo skursteņslauķu darbu domājam ar patiesu interesi. Šī amata pārstāvji ikdienu pavada gluži citā gaisotnē – piemēram, uz pilsētu nolūkojas no jumtu korēm un baudot sajūtas, par kurām vairums biroja darbinieku varētu vien sapņot…

Savukārt, vērtējot skolotāja amatu, vairums no mums pauž prieku un interesi par šo cilvēku iespēju ik dienas piedalīties savu audzēkņu pasaules uzskatu un redzējuma veidošanā. Tomēr, aizdomājoties par skolotāja darba "garoziņu" – spēt un prast savaldīt, piemēram, vairāku pirmsskolas vecuma resgaļu pulciņu, liela daļa šo profesiju nebūt neatzīs par vienkāršu.

Cik viegli vai grūti, interesanti, neparasti un citādi saistoši ir pirmsskolas skolotāja un skursteņslauķa darba pienākumi? To raidījuma Kurš kuru ceturtajā sērijā, ko iespējams vērot televīzijā STV Pirmā! 27. janvārī pulksten 21, atklās raidījuma azartiskie vadītāji Ieva un Rihards.

Viņa.lv informē raidījuma veidotāji, Rihards būs gatavs pierādīt, ka nekas viņa cīniņā ar Ievu vēl nav izlemts, savukārt Ieva pamanīsies pilsētniekiem dāvāt laimi, ļaujot pieķerties pie leģendārās skursteņslauķa pogas! Vai Rihardam izdosies atspēlēties un Ievai atmazgāt sodrēju melno seju? Uzzini to, noskatoties video, ko piedāvājam sadarbībā ar STV Pirmā!

Jāpiebilst, ka pirmsskolas vecuma bērnu ģērbšana un izklaidēšana Rihardam prasīs ne mazums izdomas un pacietības, kā arī spēka, tomēr bez šalles un cimdiem, kā arī jautras atpūtas nepaliks neviens no mazajiem raidījuma varoņiem.

Savukārt Ieva arī atklās skursteņslauķa ikdienas neparastāko pusi, uzzinot, ko tik nav iespējams atrast tīrītajos skursteņos. Kādas ir tavas versijas par neparastākajiem atradumiem?

Un, vai zini, kāda drosme patiesībā nepeiciešama, lai lodātu pa pilsētas namu jumtu korēm?

Jau vēstīts, ka pašmāju televīzija sievietēm STV Pirmā! jauno gadu sākusi ar vēl vienu Latvijā veidotu realitātes šovu Kurš kuru, kas no 6. janvāra televīzijā vērojams ik trešdienu pulksten 21.

Tas ir jautrs un nebēdnīgs cīniņš, šova vadītājiem - Ievai un Rihardam - izaicinot vienam otru un izmēģinot tipiskas pretējā dzimuma profesijas. Sadarbībā ar STV Pirmā! Viņa.lv sniedz iespēju noskatīties šova epizodes vai to spilgtākos mirkļus, kā arī turpmāk piedāvāsim jautrākos šova filmēšanas aizkulišu brīžus un intervijas ar kolorītākajiem raidījuma dalībniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!