Foto: Shutterstock
Katru mēnesi mums ir dota iespēja padarīt savu dzīvi labāku, mainot sevi un līdz ar to – arī savu likteni. Mūsu dzīvē notiek daudz neparedzētu notikumu, kurus nevaram paredzēt, tomēr bieži vien mēs varam sev palīdzēt, ja vien mums ir nepieciešamās zināšanas un vēlme tās izmantot. Visparastākais pārtikas sāls var mums palīdzēt daudzās situācijās.

Katru nedēļas dienu pārvalda noteikta planēta, kas mūs ietekmē pozitīvi vai negatīvi. Lai samazinātu negatīvo ietekmi un pastiprinātu pozitīvo, savā laika plānā jāatvēl vien 10 minūtes meditācijai ar sāli. Katri dienai ir savs rituāls.

Pirmdiena

Šo dienu pārvalda Mēness, kas padara cilvēku aušīgu, uzbudinātu, reizēm mudina uz bezjēdzīgu rīcību. Lai vēlāk nenāktos nožēlot šajā dienā sadarīto, rīkojieties šādi: divos nelielos kokvilnas maisiņos ieberiet pa ēdamkarotei sāls un maisiņus cieši aizsieniet. Apgulies pēc iespējas ērtāk, atbrīvojies, vienu maisiņu uz 10 minūtēm uzliec virs nabas, bet otru turi kreisajā rokā.

Gremdējies patīkamās atmiņās, aizmirsti visus aizvainojumus un nepatikšanas. Sālim piemīt apbrīnojama spēja uzsūkt informāciju. Maisiņš, kas atrodas uz vēdera, atbrīvos no pārliecības trūkuma, bet tas, kuru turi rokā, palīdzēs sakārtot attiecības ar apkārtējiem.

Otrdiena

Šo dienu pārvalda Marss. Šajā dienā sāktajiem darbiem un plāniem var traucēt konflikti ar apkārtējiem, kurus provocē šī kareivīgā planēta.

Divos nelielos maisiņos ieber pa pusotrai ēdamkarotei sāls un cieši tos aizsien. Vienu maisiņu paņem kreisajā rokā, otru – labajā, pieliec maisiņus pie deniņiem, apsēdies ērti un koncentrējies uz ieplānotajām lietām, tikšanām, pārrunām, domās izsakot savas vēlmes, iedomājoties ideālo situācijas attīstību. Sāls, kuru turi pie labajiem deniņiem, atbrīvos no skauģiem, sāls pie labajiem deniņiem – palīdzēs veiksmīgai plānotās lietas attīstībai un noslēgumam.

Trešdiena

Merkurs, kas pārvalda šo nedēļas dienu, dāvā savstarpēju sapratni un veicina lietu veiksmīgu noslēgumu. Taču tas var sagādāt arī nepatīkamus pārsteigumus un veicināt problēmu rašanos. Sāls palīdzēs minimizēt šos draudus un veicināt attiecību uzlabošanos ar apkārtējiem.

Divos nelielos maisiņos ieber pa 2 ēdamkarotēm sāls un cieši aizsien. Apgulies pēc iespējas ērtāk, vienu maisiņu uzliec pieres vidū, otru paņem labajā rokā. Atbrīvojies un pie sevis norunā, ko šajā dienā nepieciešams izdarīt. Rokā esošā sāls aizvāks šķēršļus ceļā, palīdzēs sasniegt uzstādīto mērķi, veicinās ienākumu gūšanu. Pateicoties sālim, kas ir uz pieres, saasināsies maņas, iegūsi spēju paredzēt iespējamos notikumu attīstības variantus, intuitīvi izvairīties no problēmām un apiet zemūdens akmeņus. Pēc rituāla iegūsi spēju nepieļaut bīstamas situācijas un laimīgi izvairīties no tām.

Ceturtdiena

Šīs dienas pārvaldnieks ir gudrais un vienmēr izpalīdzīgais Jupiters. Tas piešķir cilvēkiem intuīciju, taču dažkārt samezglo attiecības. Lai attiecībās ar tevi interesējošo cilvēku nebūtu vietas problēmām un pārpratumiem, rīkojies sekojoši. Divos maisiņos ieber pa 2 ēdamkarotēm sāls un cieši aizsien. Apsēdies ērti un uzliec vienu maisiņu sev uz galvvidus, bet otru sažņaudz rokās un turi pie pieres. Koncentrējies uz to, kas tevi šajā mirklī visvairāk uztrauc, un visu to domās pasaki.

Sāls, kas atrodas uz galvas, pateiks priekšā neordināru, bet pilnībā reālu risinājumu, bet sāls, ko turējām pie pieres, palīdzēs izvairīties no iespējamām nepatikšanām un problēmām.

Piektdiena

Šo dienu pārvalda Venera. Šajā dienā tā dāvā cilvēkiem mīlestību un baudu, taču diemžēl nespēj viņus pasargāt no strīdiem un konfliktiem. No tiem izvairīties atkal palīdzēs sāls. Divos maisiņos ieber pa pusotrai ēdamkarotei sāls un aizsien. Apgulies ērti un uzliec tos uz vēdera: vienu – plaukstas tiesu virs, otru – zem nabas. Atbrīvojies, neko nedomā, centies ieiet pilnīga miera stāvoklī. Sāls maisiņš, kas uzlikts virs nabas, atbrīvos no nervozitātes un stresa, bet sāls, kas atrodas zem nabas, sakoncentrēs seksuālo enerģiju un palielinās potenci.

Sestdiena

It kā brīvdiena, bet to pārvalda stingrais skolotājs Saturns, kas spēj sabojāt visu prieku. Šajā dienā valda visu veidu negatīvs, taču tieši šodien var normalizēt sava organisma energobalansu.

Atkal ņemam divus kokvilnas maisiņus, vienā ieberam vienu ēdamkaroti, otrā – divas ēdamkarotes sāls un cieši aizsienam. Ērti apguļamies, uz galvvirsas liekam maisiņu ar vienu karoti sāls, tieši aiz kājas lielā pirksta – otru maisiņu. Atbrīvojies, centies aizmirst visus aizvainojumus, nedomā par nepatīkamo un kaitinošo. Pilnīgs miers un pazemība!

Sāls uz galvvirsas atjaunos dvēseles stabilitāti un energobalansu, bet sāls starp kāju pirkstiem atbrīvos no uzmācīgām domām un skumjām.

Svētdiena

Šajā dienā Saule dāvā daudz pozitīvu emociju un veido maksimāli labvēlīgus nosacījumus kontaktam ar citiem cilvēkiem. Taču šajā dienā viegli kļūt par noskauduma vai lāsta upuri, teic zinātāji.

Ņem divus maisiņus, vienā ieber divas ēdamkarotes, bet otrā – trīs ēdamkarotes sāls un cieši aizsien, ērti apgulies. Labajā rokā paņem maisiņu ar divām karotēm sāls, kreisajā – ar trijām. Sakoncentrējies uz to, kas tevi šajā dzīvē iepriecina, tad pārej pie tā, kas kaitina, visu domās izrunājot.

Maisiņš, ko turi labajā rokā, palīdzēs saglabāt vai atjaunot labas attiecības ar apkārtējiem, bet kreisajā – pasargās no noskauduma un lāsta.

Atceries: sāls karotē jāber bez kaudzītes. Meditēt var gan no rīta, gan vakarā (vakarā mēs ieliekam programmu nākamajai dienai), meditācijas laiks 5–10 minūtes.

Pēc meditācijas sāli izkaisi pa vējam.

Avots – Liveinternet.ru

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!