Foto: Shutterstock

Alberts Einšteins savulaik ir teicis: "Astroloģija ir zinātne, kas nes atklāsmi. Ar tās palīdzību es daudz ko esmu uzzinājis un daudz ko esmu tai parādā." Arī mūs atklāsmei var tuvināt vairākas astroloģijas grāmatas, kuras nākušas klajā pēdējā laikā.

Māra Ošuroka. Iepazīsti astroloģiju!

Grāmatu apgāds "Jumava", 2016, 207 lpp.

Grāmata "Iepazīsti astroloģiju!" iepazīstina lasītājus ar plašu tēmu loku, paverot ieskatu interesantajā ezotērikas pasaulē. Grāmatas autore – pieredzējusi astroloģe, kas jau vairākus gadus pilda arī Latvijas Astrologu asociācijas valdes priekšsēdētājas pienākumus, – īsumā pievēršas astroloģijas vēsturei pasaulē un Latvijā, iesaka, kā izvēlēties savu astrologu, astroloģijas skolu un astroloģijas sistēmu, kā arī pārrunā astroloģijas saistību ar citām ezotērikas jomām – litoterapiju, fenšui, dziedniecību, numeroloģiju. Grāmatā iepazīsi horoskopa veidošanas pamatus, izlasīsi par krīzes gadiem cilvēka dzīvē un to, kā mūs ietekmē Saules un Mēness aptumsumi. Iekļauts arī Latvijas sertificēto astrologu saraksts.

"Izzināt savu misiju, dzīves ceļu, sekot liktenim, būt noderīgiem sabiedrībai, tas ir mūsu dzīves uzdevums. Iespējams, mana grāmata jums palīdzēs atrast savu Ceļu!" saka Māra Ošuroka.

Māra Ošuroka ir sertificēta astroloģe, salona "Horoskopu pasaule" īpašniece, vadītāja un lektore.

Grāmata piemērota gan iesācējiem, gan topošajiem astrologiem un vienkārši filozofiski noskaņotiem cilvēkiem.

Andris Račs. Mana mīlestības astroloģija

Grāmatu apgāds "Jumava", 2015, 176 lpp.

Grāmatas autors, astropsihologs Andris Račs palīdzējis rast atbildes uz cilvēkiem svarīgiem jautājumiem, piemēram, kad sākas mīlestība? cik dažādos veidos tā var izpausties? kāda ir cilvēku raksturu daudzveidība un savstarpējā saderība? "Jau labu laiku pirms bērna ieņemšanas Mīlestība saved kopā vecākus. Tā to dara dažādi — gan priecīgi un mierīgi, gan satraukti, negaidīti un pat skarbi, taču saved... Vēlāk gaidību laiks ir Mīlestības pilns, vienu tā silda mazāk, citu vairāk — māmiņa un tētis, vecmāmiņas un vectētiņi — visi sūta Mīlestību jaunajai dzīvībai tā, kā katrs spēj un prot. Tas viss piedzimšanas brīdī atainosies mūsu dzīvē, mūsu horoskopā," skaidro autors.

Autora novērojumi personiskajā dzīvē, kā arī pieredze, kas radusies, gadiem ilgi darbojoties kā fotogrāfam, astrologam un pasniedzējam, rāda, ka cilvēki ir ļoti dažādi, viņi mīl ļoti dažādi, taču daudz kas ir arī līdzību.

"Mēs varam ilgi dzīvot ilūzijā, ka kāda jauna attiecību pieredze atklās mums to īsto — laimīgo — savstarpējās saskarsmes modeli, kuru visi, mūsuprāt, esam pelnījuši. Taču vērīgākie un sevi labāk pazīstošie noteikti man piekritīs: mūsu attiecību modeļi atkārtojas, jo attiecību scenāriji taču ir mūsos pašos, – tieši par to ir šī grāmata."

Grāmata domāta ikvienam interesentam. Tajā atrodama arī saite uz astrologs.eu mājaslapu, kurā ir bezmaksas rīks, lai katrs varētu veikt nepieciešamos aprēķinus un izveidot savu astroloģisko karti.

Andris Račs ir privāti praktizējošs astropsihologs ar 24 gadu pieredzi, astroloģijas skolas vadītājs, pirmais Latvijas Astrologu asociācijas prezidents, Latvijas Astrologu asociācijas sertifikācijas komisijas eksperts, kā arī Latvijas Astrologu asociācijas valdes loceklis.

Juris Biršs. Biznesa astroloģija

Grāmatu apgāds "Jumava", 2015, 216 lpp.

Vienmēr ir pastāvējis liels vilinājums uzzināt pēc iespējas precīzākas nākotnes prognozes vai arī atgriezties nozīmīgā brīdī pagātnē. Arī biznesa pasaulē iespējams orientēties pēc astroloģiskām likumsakarībām, kas, prasmīgi interpretētas, atbild uz daudziem profesionāli sarežģītiem jautājumiem. Grāmatā ir analizētas tādas tēmas kā profesijas izvēle, saimnieciskā darbība un biznesa astroloģijas elementi, mēģinot atbildēt uz jautājumiem, ko bieži uzdodam sev un arī citiem: "Kā iztikt šajā pasaulē? Kā nodrošināt savu ģimeni? Vai es pareizi pelnu naudu?"

Ir lietderīgi izmantot šo seno "zvaigžņu mācību" jaunu sabiedrisko un sociālo norišu optimizācijā, prognozēšanā un cilvēkam grūti izprotamu procesu izpētē.

Grāmatas autors Juris Biršs ir praktizējošs astrologs, astroloģijas skolas vadītājs vadītājs un pasniedzējs.

"Biznesa astroloģija" domāta praktizējošiem astrologiem un tiem, kuriem ir priekšzināšanas šajā jomā.

Tikšanās ar autoriem

Visiem interesentiem jau šonedēļ ir iespēja tikties ar minēto grāmatu autoriem astroloģijas grāmatu prezentācijā, kas notiks piektdien, 26. februārī, plkst. 17:00 Ķīpsalas grāmatu svētkos apgāda "Jumava" stendā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!