Foto: Shutterstock
Dažādi personības testi ir lielisks veids, kā ne tikai uz mirkli uzelpot dienas darba dunā, bet arī iespēja mums ko vairāk uzzināt pašiem par sevi. Protams, ne visi tajos paustie apgalvojumi jāuztver par baltu patiesību, taču nelielu ieskatu, piemēram, stiprajās un vājajās pusēs, raksturīgākajās personības īpašībās, kā arī kopējā informācijā par mums tie tomēr var dot.

Šoreiz piedāvājam nelielu personības testu, kas jau paguvis iemantot lielu popularitāti sociālo tīklu lietotāju vidū, turklāt ir vienkārši un ātri izpildāms. Viss, kas tev jādara – atliek vien aplūkot, kāda ir tev raksturīgā kustība, kad plaukstu savelc dūrē!

Tātad iztēlojies, ka tev plaukstā ir atslēga, kas jāpaslēpj! Savelc pirkstus dūrē un aplūko, kāda tā izskatās? Vai īkšķis ir paslēpts dūres iekšienē? Iespējams, tas novietots tā, it kā nosegtu rādītājpirkstu, pārliekot to tam pāri? Vai varbūt īkšķis atrodas paralēli dūrē savilktajiem pirkstiem, tos pārklājot un esot nedaudz saliekts? Uzzini, ko par tevi stāsta katrs konkrētais kustības veids!

Īkšķis novietots paralēli pirkstiem

Foto: Shutterstock

Ja tavs īkšķis it kā ir novietots paralēli pirkstiem un nedaudz saliekts, tad esi ekstraverta personība, kam piemīt daudz dažādu talantu, liels radošais potenciāls, kā arī spēcīgs personības šarms. Tu viegli dibini jaunus kontaktus un tev ir daudz draugu, turklāt šie cilvēki pārstāv visdažādākās jomas un iegūti visdažādākajās vietās. Tev piemīt arī dāsnums, inteliģence, pārliecība par saviem spēkiem un īpašs valdzinājums, kas ļauj izpelnīties pretējā dzimuma uzmanību patiesi viegli.

Tā kā tev ir augsta pašapziņa, tev piemīt arī daudz spēka un vitalitātes. Vari daudz strādāt, sevi pilnībā veltot nospraustajam mērķim, kā arī tiecies pēc saviem ideāliem, vienlaikus saglabājot elastīgu pieeju ikvienai dzīves situācijai.

Tiesa, vienlaikus esi arī personība, kas reizēm baidās atklāt savas jūtas. Tas tiek darīts, lai izvairītos no liekām sāpēm vai vilšanās, neraugoties uz faktu, ka tavas gaidas un prasības pret līdzcilvēkiem ir visnotaļ augstas. Tu baidies no zaudējuma sāpēm. Reizēm, lai saņemtos ko uzsākt, tev nepieciešams īpaši sirsnīgs un silts pamudinājums. Tomēr vienlaikus tev piemīt teicamas vērotāja spējas, kas ļauj lieliski analizēt ikvienu situāciju, kurā nonāc, kā arī sastaptos cilvēkus, par viņiem veidojoties patiesi pareizam spriedumam jau komunikācijas pirmajās minūtēs.

Līdzcilvēkos tu augstu vērtē patiesumu, īpašību, kas raksturo tevi pašu, līdz ar godīgumu un vienlīdzīgu un objektīvu attieksmi pret katru cilvēku, ar kuru komunicē. Šī īpašība ir tavas personības trumpis.

Īkšķis ir it kā saliekts, novietots virs rādītājpirksta

Foto: Shutterstock

Tev raksturīga spēcīga jūtu pasaule, lieliska iztēle un intuīcija, kā arī spēcīgs aicinājums palīdzēt līdzcilvēkiem. Neraugoties uz to, reizēm jūti nedrošību un pastiprinātu vēlmi sevi pierādīt līdzcilvēku acīs.

Vienlaikus tu lieki nepārdzīvo par sīkumiem un lieliski redzi kopainu. Tev piemīt nepacietīgums, lielas enerģijas rezerves, ziņkārīgs, piedzīvojumu kārs, jautrs un pašironisks raksturs, kas ļauj pasmieties arī par sevi situācijās, kurās vairums justos neērti.

Tāpat tev ir liela vēlme pēc drošības sajūtas, kā arī labvēlīgas attieksmes no līdzcilvēkiem. Tev patīk būt labi ieredzētam, atpazītam un pieņemtam. Tavs labais raksturs un izpalīdzīgums reizēm gan tiek izmantots apzināti, cilvēkiem ar tevi nedaudz manipulējot. Tev raksturīga vienkāršība, un spēja saprasties ar visdažādākajiem cilvēkiem, kā arī tu cilvēkos meklē patiesumu.

Vienreiz pievilts, tu diezin vai spēsi atkārtoti uzticēties konkrētajam cilvēkam, kā arī spēj lieliski nodalīt savas emocijas, izprotot tās.

Tiesa, atklājot romantiskas jūtas partnerim, gan jūties neērti, kā arī tev nepiemīt izteikta tieksme pēc romantikas. Tā kā tavs raksturs ir nepacietīgs, partnerattiecībām bieži vien īstu pārbaudījumu sagādā arī tavs spēcīgais temperaments. Taču parasti dusmas un aizvainojums pēc kārtīgas izlādēšanās mazinās, un tu atkal atgūsti savu kādreizējo sirsnību un laipnību, aizmirstot par iepriekš demonstrētajiem niknuma uzplūdiem, kas savā izpildījumā var būt patiesi vareni.

Īkšķis ir paslēpts dūrē

Foto: Shutterstock

Ja, savelkot pirkstus dūrē, īkšķi it kā paslēp kulaciņā, tev piemīt introvertai personībai raksturīgas iezīmes. Tomēr vienlaikus tevi raksturo arī augsts radošais potenciāls, spēja lieliski izteikties, kā arī ātra reakcija un prasme pielāgoties visdažādākajiem apstākļiem. Tevī ir estēta gēns un vēlme atrasties skaistā vidē. Reizēm ļaujies pārmērīgai notiekošā analizēšanai, esi jūtīga, gudra un ar labu intuīciju, kā arī diplomāta spējām apveltīta personība, kas vienlaikus, starp citu, spēj itin labi manipulēt ar apkārtējiem.

Tev vairāk raksturīga ir klusēšana un klausīšanās, nevis runāšana. Tāpat tev ir tieksme aizsargāt vājākos, būt konfliktu vidutājam, nereti šo spriedzi pārņemot uz sevi un vēlāk nespējot no tās atbrīvoties. Laimei tev nav vajadzīgs daudz – vien rīcības brīvība un iespēja būt kopā ar cilvēkiem, kuri tevi saprot.

Attiecībās tev ir raksturīga vēlme pēc komforta un visa zināmā. Tava lielākā vājība ir mīkstā sirds, kas liek atkal un atkal piedot pāridarītājiem. Pat tad, ja piedzīvots spēcīgs satricinājums un pārdzīvojums, ko pavada aizvainojums, cilvēkam tev atvainojoties, tu ātri vien aizmirsīsi viņa nodarījumu, cerot, ka tas vairs neatkārtosies. Tomēr visbiežāk šādas situācijas var gadīties vēlreiz, jo cilvēki redz, ka to pieļauj.

Avots: Hgherperspectives.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!