Foto: Shutterstock
Ir pieejami neskaitāmi personības testi, kas ļauj mums sevi labāk izprast vai, ideālā gadījumā, pat sniedz atbildes uz būtiskiem jautājumiem, kas nomāc mūsu prātu. Nav noslēpums, ka daļu no tiem gan uzlūkojam samērā nenopietni. Gadījumā, ja arī tev ierastajā darba dunā nepieciešams mirklis atslodzei, piedāvājam personības testu, kurā jāatbild tikai uz vienu jautājumu. Tiesa, pirms ķeries klāt testa pildīšanai, atgādinām, ka tā rezultātus vairāk ieteicams uztvert ar smaidu, nevis kā nopietnu instrukciju pārmaiņām, ko jāievieš savā ikdienā!

Testa nosacījumi ir gaužām vienkārši: atbildi uz turpinājumā minēto jautājumu un tad iepazīsties ar rezultātiem. Un atceries atbildi sniedz bez liekas apdomāšanās, prātošanas un vilcināšanās!

Jautājums:

Kuru ķermeņa daļu, ejot dušā, ieziepē un mazgā vispirms?

Atbildes:

  • Plecus;
  • Matus;
  • Krūtis;
  • Intīmās zonas;
  • Seju;
  • Paduses;
  • Citas ķermeņa daļas.
Un, lūk, rezultāti!

Pleci

Ja, ejot dušā, pirmos nomazgā plecus, iespējams, tev dzīvē veiksmes trūkst vairāk nekā citiem. Tā iemesls var būt nevis apkārtējo apstākļu un no tevis neatkarīgu faktoru ietekme, bet gan pašas neuzņēmība un ticības trūkums saviem spēkiem. Tu uzskati, ka nauda ir laimes pamatā, taču baidies izmantot iespējas to nopelnīt un sevi pierādīt. Arī no neveiksmēm nevajadzētu mukt, sevi vēlāk nosodot par neizdošanos, bet izvērtēt notikušo kritiski un pesimisma vietā apbruņoties ar optimismu – ja neizdevās vienreiz, nākošajās reizēs taču sanāks, vai ne?

Raugies uz dzīvi gaišāk, nebaidies riskēt un vairāk tici saviem spēkiem – tieši pārdrošākās cerības un drosme reizēm ļauj sasniegt neticamus panākumus un sastapties ar negaidītākajiem dzīves pavērsieniem.

Mati

Foto: PantherMedia/Scanpix

Krūtis

Foto: PantherMedia/Scanpix

Intīmās zonas

Foto: Shutterstock

Seja

Foto: Shutterstock

Paduses

Foto: Shutterstock

Citas ķermeņa daļas

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!