Foto: Shutterstock
25. martā vārda dienu svin Mare, Māra, Mārīte un Marita. Vārda numeroloģiskā vibrācija ietekmē cilvēka likteni un to, kā viņu uztver apkārtējie. Sveicot gaviļniekus, stāstām, ko viņiem dod šie vārdi.

Māra (3)

Sievišķās enerģijas vārds ar iekšējo sargeņģeli, mistiķes un zintnieces vārds. Māra ir ultrajūtīga, emocionāla, ar plašu sirdi, spēj daudz ko sajust un saklausīt. Viņai piemīt ļoti laba intuīcija, spēja sajust ar sirdi. Vārds dod spēku un vienlaikus padara sievišķīgu, pastiprina sievietē juteklību un spēju patikt vīrietim.

Mārīte (6)

Vārds aktivizē vīrišķo enerģiju. Gudra un racionāli domājoša sieviete ar spēcīgu loģiku. Mārīte labi prot komunicēt un ir saimnieciska, jūtīga un garīga sieviete, kura patīk pretējam dzimumam. Vārda struktūrā ir sargeņģelis.

Marita (7)

Ļoti spēcīgs sievietes vārds, kas padara Maritu sievišķīgu, sargā un piedod spēcīgu dzīves enerģiju. Gudra sieviete ar izteiktu loģiku un racionālu domāšanu, stabila, ar lielām darbspējām, tādēļ savu labumu no dzīves gūs. Spēcīga līdere ar vēlmi būt pirmajai, veiksminiece, taču psiholoģiski var būt ļoti trausla. Vārds kalpo kā sargeņģelis.

Mare (8)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas Marē aktivizē vīrišķību, tomēr iekšēji viņa ir sievišķīgi trausla. Mare ir vieda sieviete. Vārda struktūrā ir ļoti spēcīgs sargeņģelis, kas palīdz viņai realizēt savus talantus un iet uz mērķi. Ļoti spītīga un ambicioza, ar vēlmi būt pirmajai. Mare ir sieviete, kas gatava skriet ar pieri sienā, lai panāktu savu. Daudzas lietas viņai dzīvē nāk viegli.

NB! Šie numeroloģiskie skaidrojumi apraksta konkrētu vārdu atbilstoši tā vibrācijām – neatkarīgi no vārda nēsātāja. Par numeroloģiju un vārda ietekmi uz cilvēku vairāk lasi šajā rakstā.

Analīzi veikusi numeroloģe Ineta Ventniece-Krīgere, e-pasts: ineta@inremo.lv, www.numerologija.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!