Foto: Shutterstock

17. aprīlī vārda dienu svin Rūdolfs, Rūdis un Viviāna. Sirsnīgi sveicot gaviļniekus, stāstām, kā vārda numeroloģiskā vibrācija ietekmē viņu dzīvi un to, kā viņus uztver citi cilvēki.

Rūdolfs (11-2)

Spēcīgas vīrišķās enerģijas vārds. Rūdolfs ir ļoti vispusīgs, intelektuāls, gudrs, zinošs un talantīgs. Viņš izceļas ar loģiku, ir aktīvs un atbildīgs par to, ko dara, stabili stāv uz kājām. Rūdolfs ir ļoti jūtīgs, bet arī spītīgs, visu darīs pa savam. Vārdā ir dubultais sargeņģelis, kas ļauj realizēt savu talantu.

Rūdis (1)

Sievišķās enerģijas vārds, bet ar vīrišķīgu struktūru. Vārds ļauj justies mūžam jaunam. Rūdis ir loģisks, atbildīgs, apzinīgs, neatlaidīgs un spītīgs – vienmēr ies uz mērķi. Viņš labi saprotas ar sievietēm.
Vārdā ir sargeņģelis, kas ļauj realizēt iecerēto.

Viviāna (22-4)

Vīrišķās enerģijas vārds. Mistisks vārds, kas padara sievieti vīrišķīgāku un savieno ar Kosmosu. Viviāna ir vispusīga un neparasta, vieda, apveltīta ar labu intuīciju. Viņa ir patstāvīga, stabila, izturīga, atbildīga, zinoša, jūtīga, jutekliska un spēcīga. Viviānai piemīt spēcīgs magnētisms, taču reizēm pietrūkst mugurkaula. Vārdā nav sargeņģeļa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!