Foto: Shutterstock
7. maijā vārda dienu svin Jete, Henriete, Henrijs un Enriko. Sirsnīgi sveicam! Bet – kā mūsu lielisko gaviļnieku raksturus un dzīvi ietekmē viņu vārdu numeroloģiskā vibrācija?

Jete (3)

Sievišķās enerģijas vārds, kas palielina tā valkātājas enerģiju. Jete ir loģiska, aktīva, mazliet nemierīga, impulsīva un sievišķīga. Viņa ir prātīga, rosīga un strādīga – talantīga saimniece. Vārdā ir divi sargeņģeļi, kuri ļauj realizēt talantus.

Henriete (3)

Sievišķās enerģijas vārds, kas pastiprina tā valkātājas jūtīgumu, jutekliskumu un viedumu. Henrietei piemīt analītiķes spējas un intuīcija. Viņa ir vieda, aktīva, intelektuāla, psiholoģiski ļoti trausla sieviete ar jūtīgu nervu sistēmu. Vārds ļauj justies laimīgai un realizēt savus talantus, jo tajā ir vairāki sargeņģeļi.

Henrijs (11-2)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas Henriju spēcīgi savieno ar Kosmosu, piedod veiksmi, padara par spēcīgu līderi, ļauj veidot karjeru un stabili stāvēt uz zemes. Henrijam piemīt mērķtiecība un analītiķa spējas, viņš ir spītīgs, juteklisks un īpaši jūtīgs saskarsmē. Sargeņģeļi ļauj Henrijam realizēt viņa talantus.

Enriko (6)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas viņu spēcīgi savieno ar Kosmosu. Enriko ir ļoti vispusīgs, labs psihologs, nemierīgs, impulsīvs, rosīgs un saimniecisks cilvēks, kurš stabili stāv uz zemes. Viņam piemīt loģiskā domāšana, vēlme rīkoties atšķirīgi no citiem un jūtīga nervu sistēma. Vairāki sargeņģeļi vārdā ļauj realizēt talantus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!