Foto: Shutterstock
4. maijā vārda dienu svin Vizbulīte, Vijolīte un Viola. Sirsnīgi sveicam! Bet – kā mūsu lielisko gaviļnieču raksturus un dzīvi ietekmē viņu vārdu numeroloģiskā vibrācija?

Vizbulīte (4)

Vīrišķās enerģijas vārds, taču ar sievišķīgu iekšējo struktūru. Vizbulīte ir vispusīga, gudra, apveltīta ar labu gaumi un atbildīga pret to, ko dara. Vārds pastiprina intelektu, piedod enerģiju, taču dažkārt ieliek nevajadzīgos rāmjos, no kuriem grūti izrauties. Vārds Vizbulītu padara par psiholoģi un ļauj viegli komunicēt. Vārdā ir sargeņģelis.

Vijolīte (5)

Sievišķās enerģijas vārds. Vijolīte ir loti vispusīga un daudzveidīga, apveltīta ar labu gaumi. Viņa ir loģiska, laba psiholoģe. Vārds pastiprina intelektu, nostabilizē un palielina enerģijas krājumu. Vārdā ir sargeņģelis.

Viola (5)

Sievišķās enerģijas vārds, kas pastiprina intuīciju un intelektu, padara tā nēsātāju ļoti sievišķīgu. Viola ir vispusīga, labi prot komunicēt. Sieviete ar rozīnīti. Psiholoģija un komunikācija ir viņas spēcīgā puse. Dzīvē jācīnās pašai, jo sargeņģeļa vārdā nav.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!