Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
8. maijā vārda dienu svin Staņislavs, Staņislava un Stefānija. Sirsnīgi sveicam! Bet – kā mūsu lielisko gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārdu numeroloģiskā vibrācija?

Staņislavs (3)

Sievišķās enerģijas vārds, kas padara cilvēku darbīgu un aktivizē gudrību. Staņislavam piemīt ārkārtīgi spēcīgi izteikta mērķtiecība un vēlme būt līderim. Viņš ir ļoti aktīvs, impulsīvs un neatlaidīgs, stabili stāv uz zemes. Vārdā sargeņģeļa nav, tādēļ dzīvē viss būs jāizcīna pašam.

Staņislava (5)

Sievišķās enerģijas vārds, kas pastiprina enerģiju, dod spēju darboties un aktivizē intuīciju. Staņislava ir daudzpusīga, ļoti mērķtiecīga sieviete, kas stabili stāv uz zemes. Sieviete ar rozīnīti. Sargeņģeļa vārdā nav, tādēļ dzīvē viss būs jāizcīna pašai.

Stefānija (5)

Sievišķās enerģijas vārds, kas padara sievieti par ļoti krāsainu personību ar daudzveidīgām rakstura īpašībām, iedod līdzsvaru, aktivizē loģisko domāšanu, pastiprina intuīciju un padara par labu psiholoģi. Stefānija ir intelektuāla, nosvērta, mierīga, dzīvesgudra sieviete. Vārdā ir sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!