Foto: Shutterstock
Daudzo alternatīvas diagnostikas metožu vidū cienījamu vietu ieņem senlaikos iecienītā, bet nu (velti!) aizmirstā diagnostika ar vaska palīdzību. Vaska atlējums ir sava veida cilvēka slimo orgānu atspoguļotājs – jebkurš cilvēks var aplūkot savu slimību un pat to aptaustīt! Vaska atlējums parādīs kaites, apsēstības un noskaudumus, portālā "Baikal-healer.ru" skaidro Baikāla zīlniece un vārdotāja Eleonora.

Lai nebūtu pārpratumu – "Orākuls" nepiedāvā ārsta apmeklējumu aizstāt ar vaska diagnostiku! Tomēr šī senču metode ir pietiekami vienkārša, lai kaut vai intereses pēc ar to iepazītos.

Diagnostikas rituālu veic virs cilvēka galvas. Tasē ar aukstu ūdeni tievā strūkliņā lej izkausētu vasku. Kad tas padzisis, iegūto "pankūciņu" apgriež un apskata. Kad vasks pilnībā atdzisis un to izņem no trauka, apakšpusē var ieraudzīt reljefu attēlu, cilvēka auras nospiedumu, kurā atspoguļojas slimības, nervu sistēmas stāvoklis, visas iespējamās negatīvās iedarbības un pat domas. Kad šis nospiedums iegūts, to var sākt analizēt.

Ideālā gadījumā atlējumam jābūt apaļam vai ovālam, gludam un plakanam no abām pusēm, ar līdzenām malām, bez caurumiem vai izaugumiem, stāsta dziedniece Eleonora. Visi pārējie varianti liecina par neveselu enerģētiku.

Katram cilvēkam, protams, atlējums būs citāds, taču izsenis dziednieki vadās pēc šādām pazīmēm:

  • iekšēji gaisa burbulīši – pārdzīvojumi, pastāvīgs stress un asaras,
  • nelīdzenas, it ka mežģīņotas lējuma malas – nelīdzsvarotība, pārlieka nervozitāte,
  • biežas, sīkas svītras pa lējuma perimetru – izbīlis,
  • tumši punkti un plankumi – ādas saslimšanas vai negatīva ietekme,
  • plakani pauguriņi – noskaudums,
  • stabiņi un izaugumi, kas iet trauka dziļumā, nelieli apaļi bumbulīši un asi stūri – nobūrums,
  • lieli vai vidēji viļņi – vēl nenostabilizējusies enerģija pēc izbīļa, noskauduma vai nobūruma,
  • lējums no apakšas līdzens vai ar retiem, nelieliem viļņiem – nav negatīva, taču enerģētika ir vāja,
  • dažādu orgānu apveids (nieres, plaušas, acis utt.) – šā orgāna slimība vai uz to vērsts nobūrums.

Ja izaugumi koncentrējušies vidusdaļā – līdz veselai aurai vēl tālu. Ja pa malām – negatīvā programma jau cilvēku sākusi pamest. Tā tas parasti gadās, ja sākta ārstēšana vai noņemts bojājums.

Dažkārt atlējumā varot saskatīt dzīvnieka apveidu – tas nozīmē, ka ar šā dzīvnieka palīdzību veikts kaitējums dzīves kvalitātei vai veselībai. Papildsimptoms – nepārejoša smaguma sajūta dvēselē un miesā. Izņēmums ir lējums vāveres formā – tas nozīmē lādējumu "uz vāveres dzīvi": cilvēks itin kā skrien pa apli – atbrīvojas no problēmas, bet tā atkal un atkal pie viņa atgriežas...

Bieži atlējumā varot saskatīt vardes vai krupja atveidu – tas ir kaitējums materiālajai labklājībai. Savukārt atlējums čūskas veidā norādot uz sāncensi mīlas lietās, kurš vēlas no konkurenta atbrīvoties jebkādiem līdzekļiem.

Pēc diagnostikas beigām no lējuma ir jāatbrīvojas, vislabāk – to sadedzinot, piekodina dziedniece.

Vasks ļoti labi uzņem enerģētisko informāciju, tajā skaitā arī negatīvo, tādēļ ar tā palīdzību iespējams veikt cilvēka enerģētisko tīrīšanu. Tomēr uzreiz jābrīdina tie, kas vēlas to veikt patstāvīgi: vaska liešanas metode ir vesels rituāls, un to pareizi veikt pa spēkam ir vien dziedniekam vai bioenergoterapeitam, kurš saprot tā slēpto jēgu un prot pareizi apieties ar negatīvo enerģiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!