Foto: Shutterstock

Energoinformācija un ar to saistītās dziedniecības sistēmas kļuvušas teju par modes lietu – šo terminu daudzi lieto, pat īsti neaptverot, ko tas nozīmē. Piedāvājam skaidrojumu, ko sniedz cilvēks, kurš ne tikai praksē strādā ar šīm tehnikām, bet arī tās pēta un apraksta, – kosmoenerģēts, medicīniskais psihologs, vairāku grāmatu autors Zahirs Butajevs.

Dabā visur pastāv kosmiskais starojums. Var apgalvot, ka kosmoenerģētikai ir tikpat gadu, cik mūsu pasaulei. Jo viss šajā pasaulē balstīts uz enerģētisko starojumu un energoinformatīvu mijiedarbību. Cilvēks ir viļņveidīga bioenergoinformatīva struktūra, tas ir bezgalīgs lauks, kas mijiedarbojas ar Visumu. Var teikt, ka cilvēki izmanto energoinformatīvās plūsmas, kanālus un starojumus atbilstoši savam attīstības līmenim. Augsta apzinātība, patiess garīgums, atbilstība Kosmosa likumiem būtiski paplašina vienu vai otru enerģiju uztveres diapazonu.

Kas īsti ir aura? Mēs atrodamies dažādos laukos, kas mijiedarbojas ar apkārtējo vidi (tas ir, mēs atrodamies milzīgā hologrammā, kurai ir lauka struktūra). Dziednieka uzdevums ir novirzīt atjaunošanai piemērotu energoinformatīvo starojumu nepieciešamajā virzienā – līdz uzmanību paģērošajam orgānam vai sistēmai. Nedrīkst aizmirst, ka enerģija ir savdabīgs informācijas "pārvadātājs", bet informācija, savukārt, glabā enerģiju.

Aura – no cilvēka nākošais starojums – var būt gan pozitīvs, gan negatīvs un piedalīties Visuma procesos. Vēl vairāk: nosūtot noteikta garuma viļņus uz kādu orgānu un visu energoķermeni kopumā, iespējams izārstēt dažādas slimības. Ar to daļēji nodarbojas, piemēram, psihologi.

Šis ir arī kosmoenerģētu darbības lauciņš, un, lai pa to rezultatīvi rosītos, jāpārzina virkne likumu:

  • ap jebkuru objektu ir lauks, tas eksistē neatkarīgi no mūsu sajūtām, attieksmes utt. Šis lauks ir mainīgs, spējīgs mijiedarboties un apmainīties ar citiem objektiem,
  • uz jebkuru lauku ir iespējams iedarboties,
  • starp lauku un iekšējo stāvokli pastāv saikne. Iedarbojoties uz lauku, iespējams mainīt iekšējo stāvokli. Šāda iedarbība ir spēcīgāka un noturīgāka,
  • viss šajā pasaulē ir balstīts uz starojumiem, enerģētisko un informatīvo mijiedarbību.

Mūsdienās kosmoenerģētika ir viena no efektīvākajā atveseļošanas tehnoloģijām, kuru apgūt spēj ikviens, kas to vēlas. Dažkārt gan rezultāts nenāk uzreiz: rezultāti kļūst acīmredzami, kad enerģija "sablīvējas". Viens no mūsdienu medicīnas krīzes iemesliem ir tas, ka ārsts cenšas ārstēt atsevišķus orgānus un sistēmas, aizmirstot seno dziednieku gudrību, ka cilvēks ir viens vesels, nevis kaulu, muskuļu un orgānu komplekts, uzsver Zahirs Butajevs.

Arī kosmoenerģēte Guļsuma Jeremejeva piekrīt, ka nedziedināmu slimību nav, un uzsver, ka cilvēkam nepieciešami 70% Visuma enerģijas un 30% enerģijas, ko ķermenis patērē no fiziskās, garīgās un tikumiskās barības. Šie 70% mums jāuzņem caur galvvirsu, un enerģijai jāiziet pa visiem enerģētiskajiem centriem (čakrām). Diemžēl cilvēks bieži pats rada blokus, neapzinoties un nekontrolējot savu rīcību, emocijas un domas. Savu ietekmi atstāj arī ģeopatogēnās zonas, radiācijas un tehnogēnais starojums (TV, mikroviļņu krāsnis, mobilie tālruņi utt.), sociopatogēnais starojums (mūsu iedarbība citam uz citu, magu iedarbība, noskaudumi un citi kaitējumi), ozona caurumi utt. Bloki ietekmē arī orgānu dzīvības procesu norisi – tiem nepiekļūst enerģija, tādēļ rodas slimības un citas problēmas. Kosmoenerģēts spēj piekļūt šiem cilvēka enerģijas kanāliem, atjaunojot sākotnējo – veselīgo vibrāciju.

Ja cilvēks grib tikt skaidrībā ar savu neveiksmju un slimību iemesliem, viss ir viņa rokās, apgalvo kosmoenerģēts Butajevs. Nav neatrisināmu problēmu un neizdziedināmu slimību, ir tikai cilvēki, kuri gluži vienkārši neko nedara, lai šķirtos gan no vienām, gan otrām. Avicenna rakstīja, ka cilvēki nemirst no slimībām, bet gan no nezināšanas. Un tādēļ turpina ciest, nesaprotot, ka liktenis un veselība ir savstarpēji saistīti. Ne velti taču saka: pirms piešķirt slimību mācībai un sevis labošanai, Dievs devis izeju. Mēs aizmirstam, ko ar mums dara domas! Negatīvas domas patērē organisma spēkus. Jāatceras – kur doma, tur spēks. Daudz prātīgāk ir laikus labot situāciju, un tas jādara, sadarbojoties dziedniekiem, ārstiem un psihologiem – kopīgiem spēkiem, noteikti izmantojot arī senās zināšanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!