Foto: Shutterstock
27. maijā vārda dienu svin Dzidra, Dzidris, Gunita un Loreta. Sirsnīgi sveicam! Bet – kā mūsu gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija?

Dzidra (11-2)

Vīrišķās enerģijas vārds spēcīgai sievietei ar spēcīgu enerģiju un vēlmi būt līderei, direktorei jau kopš dzimšanas. Dzidra ir vispusīga, intelektuāla, prātīga, jūtīga un izturīga. Viņa stabili stāv uz zemes, aktīvi uzņem informāciju, ir laba sarunu biedre, viņai piemīt divkārša loģika un spēcīga intuīcija. Vārdā ir sargeņģelis.

Dzidris (4)

Vīrišķās enerģijas vārds. Dzidris ir vispusīgs, vīrišķīgs, izlēmīgs, mērķtiecīgs un gudrs, tādēļ savu dzīvē panāks. Viņam piemīt divkārša loģika un spītība. Varis ir ļoti izturīgs "azbesta" cilvēks ar biezu ādu, kurš stabili stāv uz zemes. Vārdā ir sargeņģelis.

Gunita (3)

Sievišķās enerģijas vārds, kas padara spēcīgāku dzīves enerģiju, rada vēlmi būt līderei un atšķirties no citiem. Gunita ir patstāvīga, praktiska, atbildīga, uz viņu vienmēr var paļauties. Viņa ir jūtīga, nemierīga, sievišķīga un emocionāli vāja sieviete, var būt bailīga. Vārdā sargeņģeļa nav, to dzīves laikā nāksies izcīnīt pašai.

Loreta (3)

Sievišķās enerģijas vārds ar labu enerģiju, kas tā nēsātāju padara par radošu cilvēku. Loreta ir vispusīga, talantīga, laba analītiķe, apveltīta ar labu intuīciju un atbildības sajūtu pret darāmo. Viņa ir prātīga un sievišķīga, vēlas atšķirties no citiem. Vārdā ir sargeņģeļi, kas Loretai ļauj dzīves laikā realizēt talantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!