Foto: Shutterstock
24. maijā vārda dienu svin Ilvija, Marlēna un Ziedone. Sirsnīgi sveicam! Bet – kā mūsu gaviļnieču raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija?

Ilvija (1)

Sievišķās enerģijas vārds, kas tās nēsātāju dzen dzīvē uz priekšu un ļauj viņai būt līderei. Ilvija stabili stāv uz zemes, ir gudra, aktīva, izturīga un vīrišķīga. Viņai piemīt loģika, patstāvība, mērķtiecība un spītība. Vārdā sargeņģeļa nav, to dzīves laikā nāksies izcīnīt pašai.

Marlēna (4)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas ļauj tās nēsātājai realizēt talantus un būt pirmajai. Marlēna ir īpaša, oriģināla, savdabīga un jūtīga sieviete ar rozīnīti, iekšēji izturīga. Viņa ir intelektuāla, atbildīga, prātīga, mērķtiecīga un spītīga, apveltīta ar analītisko domāšanu un spēcīgu intuīciju. Vārdā ir sargeņģelis.

Ziedone (1)

Sievišķās enerģijas vārds. Ziedone ir īpaša, jūtīga, talantīga, atšķirīga no pārējiem, ar savdabīgu skatu uz dzīvi, spēcīgu loģiku un analītisko domāšanu. Viņa ir vispusīga, laba psiholoģe, atbildīga pret to, ko dara, taču brīžiem nepacietīga. Vārdā ir sargeņģeļi, kas ļauj dzīves laikā realizēt Ziedones talantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!