Foto: Shutterstock
Kas ierobežo mūsu iespējas? Tikai mūsu nodomi. Dzīves stūre ir mūsu pašu rokās. Domas, kuras mēs raidām pasaulē, atgriežas pie mums kā bumerangs. Tas attiecas gan uz naidu, gan mīlestību.

Transfērfings ir realitātes vadīšanas tehnika, kas padara cilvēku par sava likteņa saimnieku un piedāvā principiāli citu pieeju mērķu sasniegšanai, radot savu realitāti ar domas spēku. Mūsu domu enerģija noteiktos apstākļos spēj materializēt vienu vai otru iespējamo sektoru variantu telpā. Trasfēringā dvēseles un prāta vienotībā rodas spēks – iekšējais nolūks. Tie, kuri ir izmēģinājuši transfēringu, ir pārliecinājušies par to, cik apbrīnojami viņu domas pārvēršas par realitāti.

Šīs zināšanas par to, ka katrs cilvēks pats var veidot savu likteni, pie mums nonākušas no tūkstošgadu senas pagātnes. Transfēringa metode nav jauna, jo visas pašizziņas metodes noved pie vienas un tās pašas būtības. Taču metožu ceļi ir dažādi, un katrs var izvēlēties sev tuvāko.

Transfēringa metode ātri kļuva ļoti populāra, jo izceļas ar savu vienkāršību. Metodes autors ir Vadims Zēlands, mūsdienu krievu mistiķis un grāmatu autors. Viņš ir noslēpumaina personība, kas par sevi atklājis vien to, ka PSRS strādājis kvantu fizikas nozarē, vēlāk – IT nozarē, bet mūsdienās attīsta realitātes kontrolēšanas metodiku un raksta grāmatas. Zēlanda grāmatas ir tulkotas 20 valodās un kopš iznākšanas atrodas dižpārdokļu sarakstos.

Transfērings ir spoguļpasaules principu pārzināšana. Nepieciešams atbrīvot savu apziņu un iziet aiz ierastajām materiālā pasaules uzskata robežām. Cilvēka realitāte vispirmkārt veidojas kā apziņas refleksija pasaules spogulī. Pasaule izturas kā spogulis, kurā atspoguļojas mūsu uzskati par realitāti, apgalvo Zēlands.

Saskaņā ar transfēringa teoriju, viņā spoguļa pusē atrodas informatīva struktūra, kurā glabājas visu iespējamo notikumu scenāriji. Variantu ir bezgala daudz, un jebkurš no tiem var kļūt par realitāti. Vienmēr ir cerība uz labāko, protams. Mūsu domu enerģija spēj materializēt jebkuru variantu. Ir bezjēdzīgi atskatīties pagātnē vai bažīgi raudzīties nākotnē. Nepieciešams vienkārši apzināti veidot savu dzīvi.

Ar vēlmi vien ir par maz, lai vēlamais pārvērstos esošajā. Nepieciešams, lai abas spoguļa puses pēc zināmiem parametriem sakristu, un jāzina, kā apieties ar šo variantu telpas spoguli. "Materiālā realizācija ir inerta, taču, ja izpilda zināmus noteikumus, attēls tomēr tiks izveidots, un tas nozīmē, ka sapnis var īstenoties," raksta Zēlands.

"Viņā spoguļa pusē" visa kā ir gana. Piemēram, tev vajadzīga kāda prece, kura šobrīd nav pieejama, bet ir katalogs, no kura izvēlēties un izdarīt pasūtījumu. Agrāk vai vēlāk tas tiks izpildīts un, lai to saņemtu, tev jāizpilda zināmas prasības. Smalko procesu cēloņsakarības ne vienmēr ir pamanāmas, taču tās veido lielu realitātes daļu.

Veidojot katru savas realitātes slāni, cilvēks iedarbina divus faktorus: iekšējo un ārējo nolūku. Rīkojoties viņš ietekmē materiālo pasauli, bet ar domu palīdzību pārvērš īstenībā to, kā tur vēl nav. Realitātes vadīšana nav abstrakti vingrinājumi, bet prakse.

Gadās, ka pa galvu jaucas nepatikšanas un sliktākās prognozes piepildās. Saskaņā ar transfēringa teoriju tam ir skaidrojums – ja tu no visas sirds no kaut kā ļoti baidies, domu enerģija šo iespēju pārvērš realitātē. Domu starojums materializējas!

Transfērings piedāvā principus, ar kuru palīdzību ieraudzīt, kā mijiedarboties ar pasauli tā, lai sasniegtu vēlamos rezultātus.

  • Ļauj sev būt sev pašam, bet otram – viņam pašam.
  • Pasaule kā spogulis ataino tavu attieksmi pret to.
  • Realitāte pastāv neatkarīgi no mums tik ilgi, kamēr tam piekrītam.
  • Ja tu nevadi realitāti, tā vada tevi.
  • Nelūdz, neprasi un netiecies, bet veido.
  • Nerūpējies par nākotni, dzīvo tagadnē.
  • Radini sevi domāt par to, ko dari konkrētajā brīdī.
  • Prakses regularitāte ir galvenais veiksmes priekšnoteikums.
  • Transferings piedāvā arī instrumentus, kas ļauj atcerēties savu spēju veidot realitāti.

Iekšējais skatītājs – stāvoklis, pateicoties kuram cilvēks spēj vērot sevi no malas, vienlaikus esot klātesošs un koordinējot darbības. Šis stāvoklis dod spēju iegūt izvēles brīvību un sasniegt vēlamo.
Darbs ar svārstu – mijiedarbība ar energoinformatīvajām struktūrām, ko rada cilvēku domu enerģija, lai izvēlētos pozīciju, kurā mērķi realizēsies.

Mērķattēla veidošana – vēlamās pasaules ainas veidošana ar sistemātiskas vizualizācijas palīdzību, kas ved uz atbilstoša sektora materializāciju iespēju telpā.

Inversija – metode, kas ar nestandarta rīcību ļauj izmainīt realitāti un izrauties no apburtā loka.

Freilings – harmoniska cilvēcisko attiecību tehnoloģija, kas balstīta uz principu "atsakies no nolūka saņemt, nomaini to ar nolūku dot, un tu saņemsi to, no kā atteicies".

Ja tu "turi pasauli aiz rīkles", tā pretosies un centīsies atbrīvoties. Zēlands iesaka atslābināt tvērienu un pasaule kļūs draudzīgāka. Ej savu ceļu un notici savas dvēseles bezgalīgajam spēkam! Ja prāts ļaus, dvēsele atradīs veidu, kā realizēt sapņus. Netērē enerģiju šaubām!

Mierīgai pārliecībai un pilnīgai ticībai panākumiem ir jākļūst par tavu dvēseles stāvokli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!