Foto: Shutterstock
14. jūnijā vārda dienu svin Tija, Saiva, Saivis, Santis un Sentis. Līdz ar sirsnīgu sveicienu pastāstīsim, kā mūsu gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Tija (3)

Sievišķās enerģijas vārds ar vīrišķīgu iekšējo struktūru, kas palielina dzīves enerģiju. Tija ir uzņēmīga, aktīva, atbildīga, darbīga, kārtīga un taisnīga. Viņa ir jūtīga un izturīga, apveltīta ar spēcīgu loģiku un vadītājas dotībām. Sargeņģeļa vārdā nav, tas dzīvē jānopelna pašai.

Saiva (9)

Sievišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju un padara savu nēsātāju par aktīvu cilvēku, dzīves skolotāju. Saiva ir spītīga, mērķtiecīga, izturīga sieviete ar biezu ādu. Vārds Saivu padara intelektuālu un dod iespēju kļūt par vadītāju. Sargeņģeļa vārdā nav, tas dzīvē jānopelna pašai.

Saivis (11-2)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas padara savu nēsātāju par labu vadītāju. Saivis ir gudrs, prātīgs, spītīgs, aktīvs un neatlaidīgs, tādēļ dzīvē savu panāks. Viņš ir izturīgs un stabili stāv uz zemes. Sargeņģeļa vārdā nav, tas dzīvē jānopelna pašam.

Santis (7)

Sievišķās enerģijas vārds, kas ir kā sargeņģelis, paaugstina intelektu un aktivizē intuīciju. Santis ir vispusīgs, atbildīgs, neatlaidīgs, mērķtiecīgs, spītīgs un aktīvs cilvēks ar spēcīgu enerģiju. Viņš ir izturīgs un jūtīgs.

Sentis (4)

Sievišķās enerģijas vārds. Sentis ir atšķirīgs no citiem, darbīgs, neatlaidīgs, runīgs, spītīgs un zinātkārs. Viņš stabili stāv uz zemes, ir taisnīgs un izturīgs. Vārdā ir sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!