Foto: Shutterstock
12. jūnijā vārda dienu svin Nora, Ija un Lenora. Līdz ar sirsnīgu sveicienu pastāstīsim, kā mūsu gaviļnieču raksturu un dzīvi ietekmē viņa vārda numeroloģiskā vibrācija.

Nora (7)

Sievišķās enerģijas vārds, kas ir kā sargeņģelis ļoti sievišķīgai sievietei. Nora ir vispusīga, laba sarunu biedre, atbildīga, rosīga un saimnieciska, kustīga un aktīva. Vārdam ir spēcīga dzīves enerģija, tas aktivizē loģisko domāšanu un ļauj uzplaukt nēsātājas talantam.

Lenora (5)

Sievišķās enerģijas vārds, kas savieno ar Kosmosu, paaugstina intelektu un dod iespējas būt atšķirīgai no citiem. Lenora ir jūtīga, emocionāla, rosīga un darbīga sava ceļa gājēja, apveltīta ar labu intuīciju un analītisko domāšanu, atbildīga pret darbu. Viņa ir laba sarunu biedre, kurai patīk komunicēt. Vārdā ir sargeņģeļi, kas ļauj realizēt talantu.

Ija (2)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas pastiprina dzīves enerģiju un intuīciju, padara spēcīgas izjūtas. Ija ir gudra un loģiska, aktīva un izturīga sieviete, kas stabili stāv uz kājām un kurai piemīt spējas vadīt citus. Vārdā sargeņģeļa nav, to dzīves laikā nāksies izcīnīt pašai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!