Foto: Shutterstock
5. jūlijā vārda dienu svin Andžejs, Andžs, Edīte un Esmeralda. Sirsnīgi sveicam! Tortes un ziedu vietā – skaidrojums, kā mūsu gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Andžejs (1)

Sievišķās enerģijas vārds Andžejam liek sajusties kā vadītājam. Viņš labi prot komunicēt, ir atbildīgs, lietišķs, analītiski domājošs un ļoti loģisks. Andžejs ir mērķtiecīgs, atšķirīgs no citiem, ar zinātnisku pieeju lietām, tādēļ savu dzīvē panāks. Vārdā ir sargeņģelis.

Andžs (6)

Vīrišķās enerģijas vārds. Andžs ir vīrišķīgs, izturīgs, gudrs un atbildīgs cilvēks. Viņš ir lietišķs, mērķtiecīgs un apveltīts ar spēcīgu loģiku. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Edīte (8)

Vīrišķās enerģijas vārds. Edīte ir vispusīga, gudra, talantīga un mērķtiecīga, tādēļ savu dzīvē panāks. Viņai ir divkārša loģiskā domāšana, laba intuīcija, jūtīgums un vēlme aktīvi komunicēt. Vārdā ir sargeņģeļi, kas Edītei ļauj realizēt talantu.

Esmeralda (3)

Sievišķās enerģijas vārds, kas tā nēsātāju savieno ar Kosmosu. Esmeralda prot atšķirties no citiem, viņa ir gudra un talantīga sava ceļa gājēja, atbildīga pret to, ko dara. Viņa ir arī pievilcīga, sievišķīga un jūtīga. Vārdā ir sargeņģeļi, kas ļauj realizēt talantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!