Foto: Shutterstock
4. jūlijā vārda dienu svin Uldis, Ulvis, Sandis un Sandijs. Sirsnīgi sveicam! Tortes un ziedu vietā – skaidrojums, kā mūsu gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Uldis (11-2)

Enerģētiski spēcīgs vīrišķās enerģijas vārds līderim, tas spēcīgi savieno ar Kosmosu. Uldis ir jūtīgs, dvēselisks un emocionāls, spēj labi sajust apkārtējo pasauli, taču vienlaikus arī stabili stāv uz zemes. Viņš ir apveltīts ar intelektu, loģisko domāšanu, spēju uzņemt informāciju un labu gaumi. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas jānopelna pašam.

Ulvis (9)

Sievišķās enerģijas vārds, kurš padara Ulvi par dzīves skolotāju ar bagātu dvēseli un dod iespēju stabili stāvēt uz kājām. Ulvis ir cilvēks, kuram ir bieza āda, biņš ir gudrs, spītīgs, mērķtiecīgs, bet arī jūtīgs. Vārdā ir sargeņģelis.

Sandis (3)

Sievišķās enerģijas vārds. Sandis ir neordinārs, jūtīgs, psiholoģiski sarežģīts cilvēks, kurš vienmēr atšķirsies no citiem. Viņš ir spītīgs, neatlaidīgs un mērķtiecīgs, apveltīts ar spēcīgu loģiku, pievilcīgs un runīgs. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Sandijs (9)

Enerģētiski spēcīgs sievišķās enerģijas vārds, kas padara tā nēsātāju par dzīves skolotāju. Sandijs ir savdabīgs cilvēks, izturīgs un atbildīgs. Viņam piemīt divkāršā loģika, neatlaidība un spītība. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!