Foto: DELFI
3. jūlijā vārda dienu svin Benita, Emerita un Everita, Verita. Sirsnīgi sveicam! Tortes un ziedu vietā – skaidrojums, kā mūsu gaviļnieču raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Benita (1)

Sievišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju. Benita ir enerģiska, aktīva, atbildīga, prātīga un gudra, tādēļ var būt laba vadītāja. Viņa ir ir atšķirīga no citiem, jūtīga un apveltīta ar analītisko domāšanu. Vārdā ir sargeņģelis.

Everita (4)

Vīrišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju. Everita ir aktīva, izturīga, atbildīga un stabili stāv uz zemes. Vienlaikus viņa ir sievišķīga, jūtīga un talantīga. Vārdā ir sargeņģeļi, kas ļauj realizēt talantu.

Emerita (11-2)

Vīrišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju. Emerita ir gudra, aktīva līdere, kura stabili stāv uz zemes un ir apveltīta ar labu intuīciju. Viņa ir sievišķīga un jūtīga. Vārdā ir sargeņģeļi, kas ļauj Emeritai realizēt talantu.

Verita (6)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas ļauj tās nēsātājai būt vīrišķīgai un patstāvīgai. Verita ir gudra un izturīga, cilvēks ar biezu ādu un spēcīgu loģiku, taču vienlaikus arī jūtīga. Viņa stabili stāv uz zemes un prot labi saimniekot. Vārdā ir sargeņģeļi, kas ļauj realizēt talantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!