Pie malas ārišķības, pompozu spožumu un zvaigžņu putekļus – mīlas, naudas un gaumes patronese Venera nule kā iesoļojusi praktiski noskaņotajā Jaunavas zīmē, un tur tai ir pilnīgi citas prasības pret dzīvi. Gribot negribot tām nāksies pakļauties arī mums, un tā līdz 30. augustam, kad tā ar skubu iešmauc tālāk Svaros.

Kāpēc ar skubu? Tāpēc, ka Jaunavas zīme Venerai nu galīgi nepatīk, tur Pelnrušķītes praktiskums tiek vērtēts daudz augstāk nekā princeses daiļums, un, godīgi sakot, par skaisto un baudu sniedzošo Jaunavas zīmē vispār neviens īpaši neinteresējas, galvenais fokuss uz to, kas racionāli pamatojams, noderīgs un veselīgs. Nu, spried, pati, kas gan tur iepriecinošs Venerai, kura augstāk par visu vērtē ērtības, skaistumu, baudas un izvēles iespējas?!

Taču nerēķināties ar Jaunavas zīmes uzstādītajām prasībām mēs nevarērsim, tāpēc labāk jau būt informētiem un apbruņotiem – šoreiz ar pacietību, centību, uzmanību pret sīkumiem un gatavību kā čaklai bitītei rūpēties par citu interesēm.

Ar ko tad nodarboties šajā laikā? Ar dzīves sakārtošanu – gluži kā pēc līksmas vairāku dienu svinēšanas (to nodrošināja Venera Lauvā) nākas tīrīt māju, mazgāt traukus, parupēties par tiem, kuri "sasvinējuši" punus un paģiras. Ja nu Venerai Jaunavā kaut kas nepiemīt, tad tās ir rozā brilles: visu viņa redz skaidri racionāli, mīnusus pamana vēl ātrāk nekā plusus un spēj teju vai nokaitināt ar savu praktisko pieeju ikvienam dzīves aspektam.

Ja tā padomā, šādam skatījumam laikā, kad jāsavāc un jāsaliek pa plauktiem raža, jāsagatavo bērni skolas laikam un jāpagūst izdarīt tas, kas tikai vasaras apstākļos paveicams, arī nav nekādas vainas.
Pašas sevi no malas mēs neredzam, tādēļ – neliels ieskats mūsu vīriešu "galvās". Pēc viņu domām,
mēs būsim kļuvušas pārmēru racionālas. Un kur tad pāri plūstošā romantika, svētki un brīnišķīgais vizuālais tēls??

  • mums pēkšņi ļoti svarīgs būs kļuvis savs un ģimenes locekļu veselības stāvoklis. Tas izpaudīsies gan personiskajā dienas režīmā, gan ēdienkartē, kas attiecas arī uz pārējiem,
  • mūsu piekasīšanās sīkumiem dažkārt pārbaudīs jebkuru toleranci, katrs nevietā nolikts priekšmats spēs iesvelt svētas (un, no vīriešu viedokļa, pilnīgi nepamatotas) dusmas,
  • pēkšņi būs ļoti svarīgi noskaidrot, kurš cik investē kopdzīvē un attiecībās, un, nedod, Dievs, ja pārsvars ir sievietes pusē, – tad attiecības sabruks kā kāršu namiņš,
  • katrs mēģinājums iegādāties priekšmetu, ko gluži nevarētu pieskaitīt pie pirmās nepieciešamības lietām, sastaps sīvu pretestību. Īsi sakot – nav prieka vīriešiem šajā mēnesī!

Gluži bez pamata vīriešu purpināšana nav, bet arī sevi vainas apziņā nemocīsim, jo pat planētu stāvoklis nav romantikas pusē.

Kolīdz nokļuvusi Jaunavas zīmē, Venera iekļūst grūtā konfigurācijā ar Marsu, un tas ilgst līdz pat 8. augustam. Šajā laikā jaukas un sirsnīgas bezkonfliktu partnerattiecības padodas tikai nobriedušām personībām. Pārējiem no attiecību skaidrošanas būtu vēlams izvairīties.

Pēc pāris atelpas dienām Venera "sastrīdas" ar Saturnu, un var rasties iespaids, ka dzīves priekiem un baudām ir uzlikts tabu, – viss, kas jauks, izrādās neekonomisks vai neatļauts. Un tā līdz kādam 16. augustam.

17. augustā beidzot gaidāma viena kaislību diena Pilnmēness fonā. Trešdiena? Nu un tad?!

20. augustā nav tā labākā gaume, bet 24.augustā gan – tad varam veikt prātīgus pirkumus un arīdzan prātīgi parūpēties par savu daiļumu.

Visbeidzot, pašās mēneša beigās (pēc 26. augusta) Venera sastop domubiedrus (Merkurs) un ietekmīgus atbalstītājus (savienojums ar Jupiteru), un 28. augusts ir diena, kad beidzot debesis mūs dzird un Pelnrušķīte var dabūt nopelnīto kristāla kurpīti.

Ievelkam un izpūšam elpu – būs labi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!