Foto: Shutterstock
26. augustā vārda dienu svin Natālija, Tālija, Broņislava un Broņislavs. Dāvanām un sirsnīgiem apsveikumiem bagātu svinēšanu vēlot, skaidrojam, kā mūsu gaviļnieku likteņus papildina viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Natālija (9)

Sievišķās enerģijas vārds intelektuālai sievietei, tas palielina dzīves enerģiju un padara tā nesātāju par dzīves skolotāju.Natālija stabili stāv uz zemes, ir jūtīga, sievišķīga, prātīga un atbildīga pret to, ko dara. Viņai piemīt spēcīga loģika un laba intuīcija. Vārdā ir sargeņģelis.

Tālija (5)

Sievišķās enerģijas vārds ar labu dzīves enerģiju. Tālija ir jūtīga, sievišķīga, prātīga un atbildīga pret to, ko dara. Viņa ir izturīga, apveltīta ar labu intuīciju un spēcīgu loģiku. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Broņislava (1)

Sievišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju. Broņislava ir vispusīga, gudra, aktīva, ar vēlmi būt līderei. Viņa stabili stāv uz zemes, ir izturīga, neatlaidīga, mērķtiecīga un spītīga. Vārdā ir sargeņģelis.

Broņislavs (8)

Vīrišķās enerģijas vārds ar spēcīgu saikni ar Kosmosu. Broņislavs ir ļoti vīrišķīgs, vispusīgs, savdabīgs, ar vēlmi atšķirties no citiem. Viņš stabili stāv uz zemes, ir atbildīgs, izturīgs, neatlaidīgs un spītīgs, tadēļ dzīvē savu panāks. Broņislavs ir īpaši jūtīgs, gudrs psihologs ar spēcīgu intuīciju. Vārdā ir sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!