23. augustā vārda dienu svin Vitālijs, Ralfs un Valgudis. Dāvanām un sirsnīgiem apsveikumiem bagātu svinēšanu vēlot, skaidrojam, kā mūsu gaviļnieku likteņus papildina viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Vitālijs (11-2)

Spēcīgs vīrišķās enerģijas vārds vārds, kas tā nēsātāju padara par līderi. Vitālijs ir prātīgs, loģisks, mērķtiecīgs un spītīgs cilvēks, kurš citos gan ieklausās, tomēr visu dara pa savam un iesākto noved līdz galam. Viņš stabili stāv uz zemes, ir jūtīgs, atbildīgs, izturīgs, ar biezu ādu. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Ralfs (7)

Sievišķās enerģijas vārds. Ralfs ir aktīvs, mērķtiecīgs, atbildīgs pret to, ko dara, mierā nesēdēs un savu dzīvē panāks. Viņš ir prātīgs un maigs intelektuālis, kurš prot sevi pasniegt jebkurā sabiedrībā. Vārds Ralfam kalpo kā sargeņģelis, un arī vārdā ir eņģelis.

Valgudis (8)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas ļauj tā nēsātājam būt vīrišķīgam un pastiprina intuīciju. Valgudis ir atbildīgs, neatlaidīgs, spītīgs un mērķtiecīgs. Viņš stabili stāv uz zemes, ir vispusīgs, prātīgs, izturīgs, apveltīts ar labu dzīves enerģiju, spēcīgu loģiku un biezu ādu. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!