11. oktobrī vārda dienu svin Monta, Tince un Silva. Dāvanām un sirsnīgiem apsveikumiem bagātu svinēšanu vēlot, skaidrojam, kā mūsu gaviļnieču likteņus papildina viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Monta (3)

Sievišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju, kas spēcīgi savieno ar Kosmosu. Monta ir enerģētiski ļoti spēcīga un vispusīga sieviete ar līderes dotībām un spēcīgu intuīciju. Viņa ir sievišķīga, jūtīga, radoša no citiem atšķirīga sava ceļa gājēja, kura atbildīgi izturas pret darāmo. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Tince (1)

Sievišķās enerģijas vārds, kas palielina tā nēsātājas dzīves enerģiju. Tince ir sievišķīga, radoša, intelektuāla, prātīga un viegli uzņem informāciju. Viņa stabili stāv uz kājām, ir aktīva un izturīga, ar augstu atbildības sajūtu un vēlmi būt pirmajai. Vārdā ir sargeņģelis.

Silva (8)

Vīrišķās enerģijas vārds. Silva ir jūtīga, intelektuāla, prātīga, gudra un loģiska. Viņa ir vīrišķīga, izturīga, neatlaidīga, spītīga un mērķtiecīga, tādēļ dzīvē savu panāks. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!