Foto: Shutterstock
17. oktobrī vārda dienu svin Gaits, Karīna un Gaitis. Dāvanām un sirsnīgiem apsveikumiem bagātu svinēšanu vēlot, skaidrojam, kā mūsu gaviļnieku likteņus papildina viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Gaits (6)

Vīrišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves un vīrišķo enerģiju. Gaits ir vispusīgs cilvēks ar “rozīnīti”, elastīgu domāšanu, spēcīgu intuīciju un vadītāja dotībām. Viņš stabili stāv uz zemes, ir izturīgs, aktīvs, mērķtiecīgs, neatlaidīgs un spītīgs, tādēļ savu dzīvē panāks. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Karīna (6)

Vīrišķās enerģijas vārds ar labu dzīves enerģiju. Karīna stabili stāv uz zemes, ir patstāvīga, saimnieciska, atbildīga pret to, ko dara, prātīga un loģiska. Viņa ir vispusīga, jūtīga, ir apveltīta ar spēcīgu intuīciju un prasmi komunicēt. Vārdā ir sargeņģeļi, kas Karīnai palīdz realizēt talantu.

Gaitis (1)

Sievišķās enerģijas vārds. Gaitis stabili stāv uz zemes, ir vīrišķīgs, izturīgs, ar biezu ādu, spītīgs, neatlaidīgs, mērķtiecīgs un aktīvs, tādēļ savu dzīvē panāks. Viņam piemīt līdera dotības un vēlme būt pirmajam. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!