Foto: Shutterstock
18. oktobrī vārda dienu svin Rolands, Rolanda, Ronalds, Erlends un Lūkass. Dāvanām un sirsnīgiem apsveikumiem bagātu svinēšanu vēlot, skaidrojam, kā mūsu gaviļnieku likteņus papildina viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Rolands (3)

Sievišķās enerģijas vārds ar labu dzīves enerģiju un saikni ar Kosmosu. Rolands ir īpaši jūtīgs, radošs, no citiem atšķirīgs sava ceļa gājējs ar spēcīgu analītisku domāšanu. Viņš ir vispusīgs, prātīgs un gudrs intelektuālis, psihologs no dzimšanas. Vārdā ir sargeņģelis.

Rolanda (5)

Sievišķās enerģijas vārds ar labu dzīves enerģiju un saikni ar Kosmosu. Rolanda ir intelektuāla, īpaši jūtīga, radoša un atšķirīga no citiem. Viņa ir vispusīga, prātīga, apveltīta ar spēcīgu loģiku, analītisku domāšanu un augstu atbildības sajūtu. Vārdā ir sargeņģelis.

Ronalds (3)

Sievišķās enerģijas vārds ar labu dzīves enerģiju un saikni ar Kosmosu. Ronalds ir īpaši jūtīgs, no citiem atšķirīgs sava ceļa gājējs ar augstu intelektu un spēcīgu analītisko domāšanu. Viņš ir vispusīgs, aktīvs, mērķtiecīgs, spītīgs un atbildīgs pret to, ko dara. Vārdā ir sargeņģelis.

Erlends (11-2)

Vīrišķās enerģijas vārds ar labu dzīves enerģiju. Erlends ir vīrišķīgs, taisnīgs, lietišķs, kārtīgs un prātīgs praktiķis, atbildīgs pret to, ko dara. Viņš ir loģisks, neatlaidīgs, mērķtiecīgs un spītīgs, taču arī jūtīgs. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz Erlendam realizēt talantu.

Lūkass (9)

Sievišķās enerģijas vārds garīgam dzīves skolotājam. Lūkass ir īpaši jūtīgs un prātīgs intelektuālis ar spēcīgu analītisko domāšanu, no citiem atšķirīgs sava ceļa gājējs. Viņš ir atbildīgs un mērķtiecīgs, neatlaidīgs un spītīgs cilvēks, kurš citos gan ieklausīsies, bet darīs pa savam. Vārdā ir sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!