Foto: F64
13. novembrī no pulksten 12 Rīgas kultūras un atpūtas centrā "Imanta" notiks pirmsskolas vecuma bērnu vokālo ansambļu svētki "Mīlestības diena Latvijai". Svētki paredzēti visai ģimenei – mammām, tētiem, māsām, brāļiem, vecvecākiem – visiem, kas vēlas pavadīt dienu kopā ar ģimeni. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

No pulksten 12 vairāku stundu garumā notiks pirmsskolas vecuma bērnu vokālo ansambļu koncerts, bet radošajos pārtraukumos būs iespēja piedalīties meistardarbnīcās (tās darbosies jau no pulksten 11), izveidojot apsveikuma kartīti, svecīti vai piedaloties citās aktivitātēs.

Svētki veidoti, lai veicinātu dziedāšanas tradīciju pārmantojamību ģimenēs un sekmētu bērnu radošo spēju attīstību, dodot iespēju parādīt apgūtās iemaņas un prasmes. Koncertā uzstāsies kolektīvi no bērnu un jauniešu centra "Rīgas Skolēnu pils", Rīgas Latviešu biedrības nama, kultūras centra "Ziemeļblāzma",VEF Kultūras pils, bērnu un jauniešu centra "IK Auseklis", bērnu un jauniešu centra "Zolitūde" un koncertorganizācijas "Ave sol". Ansambļi izdziedās savas mīļdziesmiņas, kā arī tautasdziesmas un Latvijai vēltītas melodijas.

Svētkus "Mīlestības diena Latvijai" organizē Rīgas domes izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvalde un Kultūras pārvalde sadarbībā ar Rīgas Interešu izglītības metodisko centru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!