Kurioza situācija dzemdību laikā notikusi ASV, Masačūsetsas štatā, Keip-koda slimnīcā. Par visai jokainā atgadījuma "autoriem" kļuva dvīņu mazulīši Emīlijas un Seta Pītersonu ģimenē. Kā tas var atgadīties, ka vecākais no dvīņu brāļiem oficiāli dokumentos tomēr tiek reģistrēts kā jaunākais?

Dzemdības Emīlijai sākušās naktī uz svētdienu, 6. novembri. Viss ritēja labi un pulksten 1.39 pasaulē nāca pirmais dēlēns Sems. Vecmātes gaidīja, ka otrais bērns piedzims aptuveni pēc pusstundas. Tā tas viss arī būtu ritējis, taču… Mēdz notikt kaut kas, ko apzīmējam ar "bet". Gluži kā Mērfija likums: ja kaut kas notiks ne tā, tad obligāti notiks…

Kā vēsta "Insideedition", pulksten 2 pulksteņrādītājus visā štatā pārgrieza uz ziemas laiku, proti, par vienu stundu atpakaļ. Un mazulis, kurš faktiski piedzima pusstundu vēlāk nekā viņa brālis, dokumentos izrādījās vecāks. Roana dzimšanas laiks reģistrēts pulksten 1.10, lai gan faktiski viņš piedzima pulksten 2.10.

Zēnu tētis atzinis, ka viņš jau kaut ko tamlīdzīgu bija gaidījis. "Es visu laiku teicu – vai nu viņi piedzims katrs savā dienā, vai arī laika maiņa izspēlēs kaut kādu joku," smiedams sacījis Sets. Savukārt dvīnīšu mamma cer, ka abi visu mūžu nestrīdēsies par to, kurš no viņiem patiešām ir vecākais brālis.

Slimnīcas personāls, atšķirībā no absolūti mierīgā tēta, gan bijuši patiesi pārsteigti. Medicīnas māsa Deba Tottena atzinusi, ka viņa jau 40 gadu pieņem dzemdības un nekad nekas tamlīdzīgs neesot noticis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!