Katru gadu mēs pērkam kartītes, lai apsveiktu savējos – gaumīgas un ne tik ļoti, ziemas ainavas un zaķīšus, kas nu kuram māksliniekam prātā nācis. Bet varbūt vērtīgāk būtu sūtīt pašdarinātu apsveikumu, turklāt – ne jau šādu tādu, bet ar mūsu pašu spēka zīmēm!

Zīmju ir daudz, katram var piemeklēt to, kas tiešām dos pievienoto vērtību. Ja slinkums veidot apsveikuma kartīti, var uzzīmēt mazu zīmīti kaut vai uz dāvanas ietinamā papīra.

Uzrunāju latviskās dzīvesziņas kopēju Māru Branti, lai viņa iesaka, kam un kādas zīmes būs vispiemērotākās, piemēram, rosīgajam radiniekam, kurš saņēmies sākt pats savu biznesu, māsīcai, kura sen raugās pēc precinieka, mantinieka gaidībās esošajiem, vectantei, kurai klibo veselība, vai krusttēvam, kuram sākušās naudas ķibeles. Lūk, kas mums sanāca!

"Lieta tāda, ka visi apskatāmie jautājumi ir vienas mūsu dievestības pārvaldījumā," stāsta Māra. "Un tā ir Māra. Viņa ir atbildīga par visām norisēm materiālajā (vieliskajā) pasaulē. Māra piesaista darošās enerģijas, savukārt Dieva zīme – radošās."

Rosīgajam radiniekam, kurš saņēmies sākt savu biznesu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!