Kopējā Ziemassvētku noskaņa būs tiešām svētkiem raksturīga – rūpes un gādība par saviem mīļajiem un laimības radīšana ģimenē, kolektīvos, kā arī citās lielākās un mazākās kopienās, šoreiz vēsta Taro kārtis.

Pārliecība, enerģija un darbošanās spars valdīs pār decembri. Optimisms dzirkstīs kā šampanietis Jaungada naktī!

Neskatoties uz svētku noskaņu un vēlmi pēc līksmības, darbā "atlaižu" nebūs. Darbu būs daudz, un vajadzēs disciplīnu un stingrību, lai visu pabeigtu laikā un arīdzan kvalitatīvi. Lai to izdarītu, birojā jākoncentrējas uz strādāšanu un rezultātu. Emocijas jāapslāpē, priekšplānā izvirzot ambīcijas, mērķus un panākumus. Īstens treniņš ikviena pašdisciplīnai!

Savukārt attiecību jomā decembris prasīs cieņu, mieru un nobriedušu partneru attieksmi. Attiecības var tikt pārbaudītas ar dažādiem satricinājumiem, ar prasmi būt taisnīgiem un meklēt kopīgus risinājumus, ar plānu maiņām u.tml. Jāņem vērā, ka šis mēnesis var būt dikti ražens un aktīvs katram kā indivīdam, tāpēc var pietrūkt laika, ko veltīt otram. Radušies konflikti jārisina atklāti un godīgi. Tas prasīs pacietību un sapratni.

Gada noslēdzošais mēnesis ir ļoti piemērots, lai kaltu plānus nākamajiem mēnešiem, gadam un pat vairākiem gadiem uz priekšu. Laiks sasaukt ģimenes kopsapulces, rīkot valdes sapulces un strādāt pie ilgtermiņa stratēģijas izstrādes!

Decembrim padoms ir reizē vienkāršs un sarežģīts – nepazaudēt sevi svētku burzmā, neuzlikt sev pārāk daudz uzdevumu un nestresot par lietām, ko nespēj mainīt. Var gadīties pašam sapīties plānos un iecerēs un tad pārdzīvot par to, kas nesanāca, ko nepaspēji vai ko gribēji citādi. Esi brīvāks, ne tik pienākumos sasaistīts!

Decembra prognozes noslēgumā atkārtošu kopējo mēneša enerģiju – neskatoties uz izaicinājumiem kādā jomā atsevišķi, optimisms dzirkstīs par spīti visam un pāri visam!

Lai priecīgi svētki ikvienam!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!