Foto: Pexels
Mūsdienu augsta stresa apstākļos migrēna ir ļoti izplatīta saslimšana, kurai ne vienmēr tiek pievērsta nepieciešamā uzmanība. Diemžēl cilvēki, kuri cieš no regulārām galvassāpēm, visbiežāk pēc palīdzības vēršas novēloti vai nevēršas vispār, nodarbojoties ar pašārstēšanos. Rezultātā būtiski pazeminās cilvēka ikdienas dzīves kvalitāte, cieš personīgā, sociālā un darba dzīve.

Pirms svētkiem aicinājām tevi piedalīties aptaujā un atbildēt uz sešiem jautājumiem par un ap galvassāpēm. No visu atbilžu autoriem esam izlozējuši divus laimīgos uzvarētājus, kuri savā īpašumā iegūst dāvanu karti no veikala "ZIB*" 35 eiro vērtībā. Apsveicam Ilzi (ilze.sve*@gmail) un Undīni (vever**@gmail). Informācija par balvas saņemšanu nosūtīta uz aptaujā reģistrētajām e-pasta adresēm.

Aptauja tiek īstenota Latvijas Galvassāpju biedrības organizētās kampaņas "Migrēna Help" ietvaros. Plašāku informāciju par kampaņu meklē "Facebook.com/MigrenaHelp".

Taču, ja Tevi jau patlaban ikdienā nomoka regulāras galvassāpes, piesakies speciālistu bezmaksas konsultācijām. Zvani pa tālruņa numuru 26575884 katru darba dienu laikā no 13.00 līdz 16.00, izņemot ceturtdienas. Speciālisti konsultācijas īstenos decembrī un janvārī Rīgā, Jūrmalā, Liepājā, Daugavpilī un Valmierā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!