Foto: Shutterstock
Nākamā gada skaitlis ir 1, taču nesteigsimies to pielīdzināt citiem vieninieku gadiem – tie tomēr atšķiras. Piemēram, iepriekšējā vieninieka – 2008. gada – struktūra bija daudz vīrišķīgāka, izlēmīgāka un uzņēmīgāka. Savukārt 2017. gada kopumā pozitīvā enerģija būs sievišķīga, līdz ar to domājams, ka šis gads būs veiksmīgs sieviešu kārtas pārstāvēm, jo ļaus daiļajam dzimumam labāk izpausties.

Šajā gadā rīcība būs piesardzīga, bikla un varbūt pat nedaudz bailīga. Šis nebūs gads, kad var lieliem soļiem bez apdomas skriet uz priekšu. Gadam nav mērķa vibrācijas, un iekšēji tas ir viegls, arī cilvēku struktūra var kļūt maigāka, tādēļ daži nespēs pieņemt lēmumus. Daudzas lietas tiks krustu šķērsu aprunātas, bet var būt sarežģījumi ar nonākšanu līdz rezultātam.

Labvēlīgs laiks privātajai dzīvei

Šajā gadā var saņemt patīkamu pārsteigumu saistībā ar dzīvesbiedru, ģimeni vai sociāliem jautājumiem.

Kāzām piemērotākie mēneši ir janvāris, augusts, septembris un oktobris. Marts un aprīlis šoreiz nav romantiski mēneši. Ļoti jauks mēnesis kāzām šogad ir oktobris, lai gan precēties drīkst visu gadu, jo vieninieka enerģija ir piemērota jaunam sākumam un kardinālām pārmaiņām dzīvē.

Gads atbalsta bērna ieņemšanu – vieninieka enerģija tam ir piemērota. Arī dzimšanai šis ir labs gads, jo šiem bērniem numeroloģiskajā matricā būs dots sargeņģelis – cipars 7, tātad spēcīga aizsardzība.

Personīgie uzdevumi

Ieskatu gada uzdevumos var gūt, izrēķinot savu dzīves skaitli (to iegūst, saskaitot dzimšanas datuma, mēneša un gada ciparus un reducējot līdz viencipara skaitlim).

Piemēram, 1971. gada 5. maijs: 5+5+1+9+7+1=28 2+8=10=1

Tiem cilvēkiem, kuriem dzīves skaitlis ir 1, gads būs ļoti nozīmīgs, jo šis ir karmiskais gads. Tas nozīmē, ka viņiem šajā laikā jāpaveic svarīgi uzdevumi un viņi nedrīkst spēlēties ar dzīvi. Iekšēji domās un rīcībā ir jābūt prātīgiem gan attiecībā pret sevi, gan pret citiem. Gads, kurš prasīs no viņiem apdomīgu rīcību.

Tie, kuru dzīves skaitlis ir 2, varēs baudīt sava darba augļus un padomāt par karjeras veidošanu, taču ar lēmumiem nedrīkst steigties, tie jāpieņem ar apdomu.

Trijniekiem šis būs pārsteigumu un mīlestības gads, kad var satikt savu otro pusīti, var būt negaidīti notikumi un negaidīti pārsteigumi.

Četriniekiem svarīgi padomāt un sakārtot saimnieciskās lietas, kā arī padomāt par kāda darba atsākšanu vai atjaunošanu.

Piecniekiem vairāk laika vajadzētu veltīt atpūtai, jāpadomā par veselību, svarīgi ceļot un iegūt jaunus draugus, tikties ar draugiem un pavadīt laiku nesteidzīgā komunikācijā. Šis būs drīzāk atpūtas, ne darba laiks.

Sešniekiem kārtīgs darba gads, kad nāksies daudz strādāt. Ja strādās, gūs panākumus, bet, ja laiskosies, – darbs sitīs. Gads, kurā jābūt aktīvam, nedrīkst sēdēt malā.

Septītniekiem – darbs, darbs, darbs... papīri, lietišķas tikšanās. Veiksmīgs gads īpašuma iegādei.

Astotniekiem – attiecību gads, kurā iespējama attiecību sākšana vai pārtraukšana, esošo attiecību izvērtēšanas laiks. Svarīgi laiku izmantot atpūtai.

Devītnieki šogad varēs atviegloti nopūsties pēc iepriekšējā gada sloga. Būs vieglāk elpot un varēs atvēzēties jauniem darbiem un jaunam posmam dzīvē.

Protams, jebkurš cilvēks ir individuāls, un šeit mēs neredzam katra cilvēka būtību, struktūru, dzīves periodu un enerģiju. Kas der vienam, neder otram. Šeit ir parādītas tikai vispārējās tendences, kuras katram ir jāpiemēro savas dzīves ritmam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!