Tuvojoties gadumijai, uzdevām taro kārtīm četrus jautājumus, kas iezīmē nākamā gada galvenās tendences. Uztver tālāk lasāmo kā ieteikumus, nevis kā akmenī iecirstu prognozi un izmanto tos savā labā!

Ko no šā gada paņemt līdzi kā ceļa maizi jaunajam gadam?

Gatavojoties nākamajam gadam, līdzi iesaiņo ticību sev.

Paļaujoties uz sevi un saviem spēkiem, būs vieglāk kāpt pa karjeras kāpnēm, būs drošāk uzņemties jaunus riskus un izaicinājumus, kā arī attiecībās būs harmoniskāks pamats, jo nebūs jācīnās nedz ar sevi, nedz ar partneri par pareizākām patiesībām.

Lai kā gājis šogad, tici, ka esi sev visīpašākais, un atstāj pagātnes kļūdas aiz muguras. Paļaušanās uz sevi stiprina drosmi (līdzīgi kā šaubas vairo kļūdas).

Atļaujies būt tāds, kā pats sev patīc!

Ko atstāt šajā gadā un ar ko to aizstāt nākamajā?

Dumpinieciskums, agresija un impulsīva rīcība ir labas tiktāl, kamēr tās ir apzinātas un ar gatavību atbildēt par savu rīcību. Nākamajā gadā centies nebūt agresīvs un kaujinieciski noskaņots, ja šo rīcību patiesais motīvs ir vēlme bēgt no atbildības.

Mazini bailes uzņemties atbildību.

Izskaud vēlmi no problēmām bēgt un apgūsti prasmi tās risināt.

Spītīgi neklusē, bet uzdrošinies izrunāties.

Neieslogi sevi paša uzceltos mūros, bet gan izzini plašās pasaules iespējas.

2017. gada vadošā tēma

Zināšanas, mācīšanās un mācīšana vīsies cauri visam, ko darīsi un nedarīsi.

Vēro un izzini savus notikumus, savas veiksmes, savas neveiksmes – katrā no tām būs lielākas vai mazākas mācībstundas. Uzdrošinies tās atrast un izprast.

Ja ko nesaproti, tad jautā. Ja ko nezini, tad mācies. Ja ko jaunu apgūsti, tad dalies tajā ar citiem.

Gads, kad daudz apgūt, kad daudz runāt un tikpat daudz uzklausīt!

Ne tikai tehnoloģiju evolūcija notiek ātrā tempā. Arī cilvēces evolūcija ir nemitīga, un 2017. gadā vēlams gan apgūt "iekavētas lekcijas", gan rūpīgi sekot jaunajām vēsmām.

Kāršu padoms veiksmei

Lai 2017. gads būtu veiksmīgs, ikvienam jābūt atbildīgam par vidi, kurā dzīvojam, par ģimeni, no kuras nākam un kurā smeļamies spēku, un par līdzcilvēkiem, kas tieši vai netieši ietekmē mūsu veiksmi.

Rādi labu piemēru, vairojot labo!

Lai izdodas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!