13. janvārī vārda dienu svin Harijs, Ārijs, Āris un Aira. No mums – ziemīgi sveicieni un skaidrojums, kā mūsu lielisko gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Harijs (11-2)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas ļauj tā nēsātājam būt līderim un palīdz stabili stāvēt uz zemes. Harijs ir radošs un jūtīgs intelektuālis, apveltīts ar labu intuīciju un spēcīgu loģiku. Viņš ir mērķtiecīgs, spītīgs, neatlaidīgs un atbildīgs pret uzdoto. Vārdā ir sargeņģelis.

Ārijs (9)

Sievišķās enerģijas vārds. Ārijs ir talantīgs un jūtīgs dzīves skolotājs, apveltīts ar labu intuīciju un spēcīgu loģiku. Viņš ir neatlaidīgs un spītīgs, citos gan ieklausīsies, tomēr visu darīs pa savam. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Āris (3)

Sievišķās enerģijas vārds, kas nedaudz palielina dzīves enerģiju. Āris ir jūtīgs, radošs, aktīvs un kustīgs. Viņš atbildīgi izturas pret darāmo, ir kārtīgs, izturīgs un spītīgs. Vārdā ir sargeņģelis.

Aira (4)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju un dod tā nēsātajai iespēju kļūt par līderi. Aira ir kārtīga, prātīga, aktīva un kustīga. Viņa ir izturīga "azbesta" sieviete ar "biezu ādu", kura atbildīgi izturas pret darāmo. Vārdā ir sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!