Katrai zīmei ir savi plusi un savi mīnusi, savas "gaišās pludmales" un savi "tumšie atvari". Piedāvājam koncentrētu kopsavilkumu par šā laikposma jubilāriem – Zivju zīmes pārstāvjiem*.

Ja šī zodiaka zīme jāraksturo vienā vārdā, tad jāteic – Zivis ir pasakainas.

Jautājums tikai – kas tā par pasaku?

Dažkārt tā ir visromantiskākā pasaka pasaulē, kurā visa darbība risinās rožainās dekorācijās un maigās skaņās (un visi rekvizīti ir Zivju iztēles izloloti un roku darināti), savukārt pašas Zivis galvenās varones lomā parūpējas par visiem zvēriņiem un pa ceļam vēl arī pasauli izglābj, pati sevi labprāt noguldīdama uz ziedojumu altāra.

Bet citkārt Zivju pasaka vairāk līdzinās murgainai datorspēlei, kur dažādu mošķu skaits aug proporcionāli spēles līmeņa kārtas numuram, un Zivis bliež no visa pieejamā arsenāla pēc kārtas, pilnībā aizmirstot par saviem darba pienākumiem, gatavas sasolīt sazin ko, lai tikai liek viņām mieru un ļauj vēl nezināmi ilgu laiku pavadīt šajā iedomu realitātē.

Vai arī – Zivīm sagribas traģisku pasaku ar bēdīgām beigām, un, ja kopīgajā realitātē viņām īsti nav, par ko asaras liet, tad Zivis veikli izdomā savu personīgo bēdīgo realitāti, bez pūlēm visus pārliecina par savām ciešanām un vēl turklāt pašas tām notic! Un velti mēģināt ar racionāliem argumentiem pierādīt Zivīm pretējo – izslīdēs caur pirkstiem, izlocīsies, un visi gali ūdenī...

No Zivīm mēs noteikti varam mācīties ticību – gan augstākiem spēkiem, gan pašiem sev. Bet Zivju attieksmi pret darbu pabeigšanas termiņiem gan labāk ne!

Zivis kaitina: turēšana pie vārda, nepieciešamība darboties skaidri nospraustos termiņu un kompetences rāmjos.

Zivis iepriecina: iespēja radīt un iekārtot pašām savu personīgo paralēlo pasaulīti – realitātē, iztēlē vai virtuālajā vidē.

Iekšējā nepieciešamība: garīgā gaisma.

Plusi: radošas, muzikālas, līdzjūtīgas, altruistes, gatavas upurēties, apveltītas ar labu intuīciju un fantāziju. Mīl daudz un daudzus.

Mīnusi: slinkas, melīgas, nesaimnieciskas, tiecas aiziet no realitātes, jūtelīgas vientuļnieces ar svārstīgu noskaņojumu.

* Jāņem vērā, ka par tipiskām Zivīm kādu var nosaukt vien tad, ja viņa dzimšanas kartē šajā zīmē papildus Saulei ir vismaz divas planētas un/vai uzaustošā zīme (ascendents) ir Zivīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!