Foto: Shutterstock
Tuvojas pavasaris – cerību, ilgu un mīlestības laiks! Kurš no mums gan nav ilgojies satikt savu vienīgo – savu īsto otro pusīti? Cilvēku, kurš skatītos uz tevi un domātu – izrādās, visa mana dzīve bijusi šīs satikšanās gaidas!

Kādai no mums varbūt jau ir draugs, ar ko šad tad satikties, taču gribētos šīs attiecības padarīt sirsnīgākas. Bet varbūt tu jau esi izgājusi pie vīra, un tava dzīve tevi itin nemaz neapmierina? Un gribas no vīra saņemt vairāk mīlestības un uzmanības...

Mūsdienās var atrast kaudzi grāmatu ar dažādiem rituāliem un kāršu izlikumiem, kas māca, kā uzlabot savstarpējās attiecības, pievilināt interesējošo vīrieti vai padarīt ģimenes dzīvi krāšņāku un pilnvērtīgāku. Šādu informāciju var iegūt arī žurnālos un internetā. Piemēram, šāda, pavisam vienkārša tehnika, kā noskaidrot iecerētā vīrieša plānus uz nākotni.

Precību zīlēšana ar monētām

Tev vajadzēs trīs vienāda nomināla monētas. Turi plaukstā monētas, domājot par mīļoto, un tad izmet pa vienai uz galda. Tagad lūko, cik ciparu, cik ērgļu (ģerboņu).

Viens cipars, divi ērgļi. Saņemies pacietību, arī neatlaidība nenāks par ļaunu. Kaut kā tavs mīļotais ne pārāk domā par šīm attiecībām. Visticamāk, tās pārtrūks. Tāpēc – vari ilgi gaidīt vai pieņemt lēmumu negaidīt un atrast sev citu.

Visi trīs cipari. Tavs iemīļotais ir īpaši pastāvīgs un uzticams cilvēks. Viņš tevi noteikti apprecēs.

Visi trīs ērgļi. Līgavaiņa radinieki tevi ne pārāk grib vai arī ir spēcīga sāncense. Vienvārdsakot, tavām attiecībām kaut kas vai kāds traucē, un tas, visticamāk, traucēs lietai nonākt līdz kāzām.

Divi cipari, viens ērglis. Visticamāk, tavs izredzētais drīz vien tevi bildinās. Jebkurā gadījumā – viņa plānos ietilpst apprecēt tieši tevi, lēmumu viņš ir jau pieņēmis. Laulība būs stipra, attiecības – drošas, harmoniskas, mierīgas.

(Nu, izvilki maciņu un izmēģināji?)

Lūk, vēl viena metode, kas skaitās viena no visvienkāršākajām kāršu zīlēšanā par mīlestības tēmu un ir pa spēkam ikvienam! Tā saucās akurāt tā –

Mīlestības zīlēšana

Iedomājies jautājumu, kas tevi interesē, paņem uz labu laimi vienu kārti no kavas un saņem atbilstošo atbildi.

Pīķi

Dūzis – nepiepildīsies,
Figūrkārts – diezin vai piepildīsies,
Vienkārša kārts – maz ticams, ka piepildīsies.

Pīķu masts ir visai nelabvēlīgs, kad runa par vēlēšanās piepildījumu. Tāpēc, ja esi izvilkusi faktiski jebkuru no pīķiem, – atmet ar roku iecerētajam, nekas tur nesanāks.

Kreiči

Arī kreiču prognozes īpaši neizceļas ar optimismu.

Dūzis – nepiepildīsies,
Figūrkārts – kārtis šaubās, ka tur kaut kas varētu iznākt,
Vienkārša kārts – var piepildīties, bet knapi, knapi.

Kāravi

Pretēji "melnajiem" mastiem, sarkanie sniedz saulainākas izredzes.

Dūzis – jā, piepildīsies,
Figūrkārts – piepildīsies, bet ar lielām grūtībām,
Vienkārša kārts – piepildīsies, taču šādus tādus šķēršļus nāksies pārvarēt.

Erci

Dūzis – piepildīsies,
Figūrkārts – iespējams, vēlēšanās piepildīsies,
Vienkārša kārts – piepildīsies gandrīz droši.

Izmantojot šo zīlēšanu, jāatceras viena svarīga nianse: par katru atsevišķu jautājumu drīkst zīlēt tikai vienu reizi. No kavas nejauši izkritušu kārti sauc par Fortūniņu, un tai ir liela nozīme: tā arī būs īstā atbilde uz tavu jautājumu.

Ja vien viss būtu tik vienkārši... Īstenībā zīlēšana ir daudz, daudz smalkāka lieta, neierobežo sevi ar šādu vienkāršu tehniku "verdiktu"!

Kārtis var pasargāt no kļūdas

Bieži man uzdod jautājumu: kādēļ veiktie rituāli neiedarbojas? Lieta tāda, ka informācija cilvēkiem netiek iedota pilnā apmērā. Piemēram – kādā dienā un kurā stundā rituāls jāveic? Cik reižu? Un kā rituāla laikā jāuzvedas? Tieši tādu šķietami sīkumu dēļ rituāli neiedarbojas!

Tiesa, ir vēl kāda problēma. Mēs vēlamies izveidot attiecības, kas līdzinās pasakai! Taču, ja atceramies tās pašas pasakas – tās parasti beidzas ar kāzām vai mīlētāju savienošanos. Un kas tālāk?

Mēs nezinām, kā viņi dzīvo, vai viņi patiesi ir tik saderīgi? Un vai pēc pāris gadiem tas aizvien būs tas pats cilvēks, kuru mēs tā vēlējāmies redzēt sev blakus?

Vai to ir iespējams uzzināt, pirms mēs pieļaujam kļūdu un izvēlamies nepareizo cilvēku? Jā! Un vēlreiz – jā. Uz taro kārtīm var pirmām kārtām paskatīties, kas viņš ir par cilvēku, kāds viņam raksturs, kādas vājības un paradumi piemīt. Jā, arī to, vai spēsi ar viņu sadzīvot.

Piemēram, varbūt viņš mīl iedzert vai ir ļoti skops, varbūt ir sliņķis vai memmesdēliņš... Vai – nedod, Dievs – kauslis! Jo pie šādiem nosacījumiem ģimenes dzīve, kura sākumā līdzinājās sapnim, var pārvērsties par elli.

To visu tiešām ir iespējams iemācīties un paredzēt milzum daudz kļūdu, kuras mēs visi pa reizei pieļaujam nezināšanas dēļ. Savu sapņu vīrieti var "izskaitļot" precīzi! Bet, ja jūs jau dzīvojat zem viena jumta, var piekoriģēt attiecības vai izlīdzināt ģimenes dzīvi. Jo ikviens taču ir pelnījis laimīgu dzīvi, ikviens ir uzmanības un mīlestības vērts.

"Ellas Nikolajevas mācību centrs" nodarbojas tieši ar šādiem jautājumiem, un to vari iemācīties arī tu. Drīzumā tiks komplektēta jauna grupa – plašāku informāciju iegūsi, nosūtot jautājumus uz tau22@inbox.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!